2013 Cabrinha Kites Køberguide

Cabrinha 2013

Cabrinhas produktlinje har fået en stor opdatering i 2013, især inden for boards. Cabrinhas twin-tip linje er fuldstændigt redesignet og de har ligeledes flyttet produktionen in-house. Cabrinha introducerer desuden en kvindespecifik version af Switchblade og Chaos, en konkurrenceorienteret kite til de mere erfarne riders. Cabrinhas Todd Greaux besvarede på vores spørgsmål om ændringerne i 2013-lineuppen.

Hvad er de største ændringer fra 2012 til 2013 i Cabrinhas produktlinje?

Der er sket mange ændringer fra 2012 til 2013 – den mest bemærkelsesværdige ændring er den fuldstændige redesign af Switchbladen. Cabrinha har indsamlet feedback fra kunderne og øget drejehastigheden samt reduceret bar-trykket, samtidig med at de har beholdt vindrange og bund, som Switchblade er kendt for, uden at gå på kompromis med unhooked performance.

Vi så mange af disse karakteristika i den populære Vector fra sidste sæson, hvilket motiverede os til at tage Switchblade til det næste niveau. Vi tilbyder nu også en kvindevenlig version af Switchblade kaldet Switchblade Siren.

2013 Cabrinha Siren

Vi har bemærket, at andelen af kvinder i kitesurfing er vokset betydeligt de seneste år, så det var tid til at lave et produkt med funktioner, der bedre passer til kvinders mindre fysik. Selvom Siren er en Switchblade, bruger kontrolsystemet specielle trimjusteringsforlængere og en mindre harness-loop, hvilket gør det nemmere at justere og depowere kiten. Derudover har vi tilføjet en ny C-formet kite kaldet Chaos, som er udviklet til at give en meget specifik følelse og ydeevne, hvilket kun er egnet til avancerede brugere.

2013 Cabrinha Kites

Kite NavnStørrelserLinelængdeMålgruppeTilgængelighed
Vector3,5, 5, 7, 9, 11, 12, 14m22mUniversal RideTilgængelig nu
Crossbow LW9, 11, 13, 16, 18m22m + 5mPerformance Freeride/Big Air/RacingTilgængelig nu
Chaos5,5, 7, 9, 11, 13m22mPro Freestyle/MegaloopsTilgængelig nu
Drifter5,5, 7, 9, 11, 13m22mSurfing/Slackline DriftTilgængelig nu
Switchblade5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16m22mPerformance Freeride/WakestyleTilgængelig nu
Switchblade Siren5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16m22mPerformance Freeride/Wakestyle – Kvindespecifik barTilgængelig nu

Hvilken input brugte I i udviklingen af 2013-kites?

Vi brugte feedback fra hele vores team i udviklingen af 2013-serien. Andre Phillip og Susi Mai havde stor indflydelse på Switchblade’s nye design. Dre har altid en stemme, da denne kite har hjulpet ham med at presse grænserne for wakestyle siden 2007. Susi bidrog til Switchblade Siren-kontrolsystemet og valg af grafik. Cabrinhas freestyle-stjerne Alberto Rodina inspirerede Chaos, der blev udviklet med fokus på at være en kite på professionelt niveau. Damien LeRoy testede Crossbow LW i forskellige vindforhold, mens surfere som Keahi De Aboitiz og Pete Cabrinha bidrog til udviklingen af Drifter, som blev skabt til surfere med behov for hurtig depowering og præcis styring i surf-forhold.

Hvem er målgruppen for hver af kites i 2013-serien?

Vi har en kite til enhver stil. Switchblade er god til det hele, så det er et godt valg for de fleste. Chaos er målrettet professionelle surfere eller avancerede freestyle-entusiaster, mens Drifter er designet til surfere med behov for god slackline drift. Crossbow LW er ideel til ryttere, der søger maksimal vindrækkevidde og store hop, mens Vector passer til dem, der ønsker en enkel, brugervenlig kite med alsidig ydeevne.

Hvilke funktioner gør Siren til en kvindespecifik kite?

Selve kiten er en Switchblade, men kontrolsystemet er designet til kvinder med en kortere harness-loop og trimjusteringer, der er lettere at nå. Dette gør det nemmere for kvinder med mindre kropsbygning at justere kiten.

Hvordan er twin-tip brætserien blevet opdateret i 2013?

Twin-tip serien er blevet fuldstændigt redesignet, og produktionen er flyttet in-house. Der er blevet tilføjet nye modeller som Tronic, som brobygger mellem freestyle og cruising. Den nye Stylus-model er designet til letvindssurfing, og brædderne er blevet lettere uden at ofre holdbarhed. P-Tex er blevet implementeret for øget slidstyrke.

Hvilken type rider er hver twin-tip board designet til?

XO Siren er designet specielt til kvinder, mens Spectrum er et all-round board, ideelt til nybegyndere eller budgetbevidste ryttere. XCaliber er et freestyle-bræt på professionelt niveau, som giver stor pop og fremragende upwind evner.

Related Articles

Mit review af 2013 Cabrinha Vector

I sensommeren 2012 fik jeg fat i nogle nye kites. Efter at have testet dem i forskellige vejrforhold – både sommer og vinter – samt på et par ture til steder som Læsø og El Gouna, vil jeg gerne dele mine tanker og oplevelser med jer. Det er et længere review, men jeg håber, det giver jer et godt indblik i mine erfaringer.

Responses