Go Søndag !

Solskin fra morgen til aften (indtil 19), og en dejlig stille søndag morgen 3 Maj man kunne sove længe – ingen vind overhovedet før op ad formiddagen.
Hoppede på vandet lige over middag med en 9m2, idet en 7er var lige i underkanten, med hydrofoil – gik ud hjemme BackYards idet ingen ville med ud ved Åkrogen i dag.
Stabil smørluft de næste knap 6 timer, og der var fede bølger som 1½ meters swell, LYKKE !
Ude på min Zeeko, og synes selv jeg er blevet okay til at dreje i bølgerne nu.Ja ja, ved godt ikke hydrofoilere griner måske af det ? Bare vent til de prøver suset selv, og ved hvad de har med at gøre ha haa.
Nå, måske de erfarne og dygtige griner af det og er 100 år foran, ved jeg ikke…Kunne også være omvendt – de fokuserer kun på race allesammen, og er i virkeligheden bagefter ?
Sørme om ikke vinden hamrede igennem 17:45, efter der havde været stabilt 6m/s fra kl 12 (perfekt til en 9m2 på hydrofoil), og kunne sejle 8m2 på lille bølgeboard indtil ved 19 tiden hvor jeg stoppede – men vinden fortsatte.

Klik på billeder for at se i stor

Solskin og dejlige forhold – her BackYards på hydrofoilen sent på dagen.

Synes selv det går rigtig godt med at carve, hurtigt og snævert nu på samme bølge hvis jeg vil endda, og tro mig, selv de bølger her giver vildt meget skub og power !
{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=tbnbFYrLV4E&feature=youtu.be","width":"900","height":"600"}

SÅ kom der vind 1745, den drejede godt nok fra SØ om til næsten Øst, så bølgerne tog af mens den drejede, men kom igen.
Her bølgerne på vej op, de blev endnu bedre kort efter 🙂

Pragtfuldt at få lov at gi den gas i bølgerne.

Triple X spiller bare, og sol !!!

Masser af vind.

Skønt med en klassisk bølgesession “hjemme” !

Wowie – bølgerne fejlede ikke noget.

Sejlede lige hen til Skæring, hvor jeg kunne se Torben var ude, og nogen der kæmpede forgæves inde på det lave.

Ved Triple X var det godt, og her kan man tydeligt se at på bølgeboard rides der langt inde over revlerne, på hydrofoilen skulle man være dobbelt så langt ude, for at ride bølgerne !

Helt stabil 6m/s i snit fra 12 til knap 18, så bølgeboard vind 9-11m/s, oglige kl 01 er der 12-15m/s udenfor, herligt (men også regnvejr)

Skøn skøn søndag, synd, og underligt, der nærmest ikke var nogen ude

c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses