Golden Moments

Så må vi hellere prøve det nye kitesurferen – jeg kan se at bloggen er meget “nem” at håndtere nu, hvad formatering og billeder og opsætning angår – herligt det er blevet nemt for alle nu c”,)
Lørdag eftermiddag her den 6/10-2012 kørte jeg en tur til Kaløvig, da jeg havde lidt tid tilovers nu – og da jeg kunne se det var begyndt at “friske op”.
Der var dog ikke vind nok, så fortsatte mod Ebeltoft.Ikke et øje ude nogen steder – underligt ?
Var ved Færgehavnen 1630, fordi vinden var lidt VNV, og regnede blot med at skulle ud med stor kite og letvindsboard eller lille raceboard.
Men okay – der var go’ vind nu, SKØNT !
Solen skinnede, og der kom nogle lidt specielle billeder ud af det da den stod så lavt – som jeg så kan prøve den nye blog med her.

Ebeltoft Færgehavn ved Øer, rigget og klar.

Der var 8-10m/s vind da mest – og herligt grønt vand og sand

Skønt at lege i det klare vand

Og med masser af vind og halvstor kite var der fed hangtime i dag

Jeg fik øje på færgen der kom lidt efter 17 – og skyndte mig at krydse tilbage og spæne ind efter mit waveboard, og nåede på vandet præcis da den var lagt til kaj…

——————————————————

Men dens bølgesæt var heldigvis ikke nået ind – så jeg nåede LIGE præcis den største bølge – der var hovedhøjde og nåede fra mole til mole – VILDT at ride på så lang en bølge – YIHAAA ! (klik for at se i stor)

Så går jeg efter nr 2 bølge der ikke er lige så stor – men lige så lang – hele vejen over – ser lidt vildt ud som den dukker op “af mørktet” (i hvert fald når modlys)

Den kunne osse rides max – ren lykke på sådan en dejlig halvvarm flot lørdag eftermiddag

Da færgebølgerne var væk – tog jeg ud på TT lidt igen og legede, men skiftede så til waveboard og sejlede halvanden kilometer downwind til Gåsehage hvor der var en anelse bølger at lege i.
Samtidig kunne man lege lidt ind imellem bølgerne – som her med backroll tacks

“Golden Moments” her til sidst hvor solen stod lavt, og gav en utrolig farve.
Som billedet er ud af kameraet – fantastisk !
Først den ene vej

Og så den anden vej – vildt lys der var med den sol og vinkel

Jeg stopper samtidig med solen – og den går flot ned

Dejilgt at få lidt vand under fusserne igen
c”,) Peter Frank

WordPress databasefejl: [Too many words in a FTS phrase or proximity search]
SELECT DISTINCT wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND MATCH (post_title,post_content) AGAINST ('Golden Moments Så må vi hellere prøve det nye kitesurferen - jeg kan se at bloggen er meget \"nem\" at håndtere nu, hvad formatering og billeder og opsætning angår - herligt det er blevet nemt for alle nu c\",) Lørdag eftermiddag her den 6/10-2012 kørte jeg en tur til Kaløvig, da jeg havde lidt tid tilovers nu - og da jeg kunne se det var begyndt at \"friske op\". Der var dog ikke vind nok, så fortsatte mod Ebeltoft.Ikke et øje ude nogen steder - underligt ? Var ved Færgehavnen 1630, fordi vinden var lidt VNV, og regnede blot med at skulle ud med stor kite og letvindsboard eller lille raceboard. Men okay - der var go\' vind nu, SKØNT ! Solen skinnede, og der kom nogle lidt specielle billeder ud af det da den stod så lavt - som jeg så kan prøve den nye blog med her. Ebeltoft Færgehavn ved Øer, rigget og klar. Der var 8-10m/s vind da mest - og herligt grønt vand og sand Skønt at lege i det klare vand Og med masser af vind og halvstor kite var der fed hangtime i dag Jeg fik øje på færgen der kom lidt efter 17 - og skyndte mig at krydse tilbage og spæne ind efter mit waveboard, og nåede på vandet præcis da den var lagt til kaj... ------------------------------------------------------ Men dens bølgesæt var heldigvis ikke nået ind - så jeg nåede LIGE præcis den største bølge - der var hovedhøjde og nåede fra mole til mole - VILDT at ride på så lang en bølge - YIHAAA ! (klik for at se i stor) Så går jeg efter nr 2 bølge der ikke er lige så stor - men lige så lang - hele vejen over - ser lidt vildt ud som den dukker op \"af mørktet\" (i hvert fald når modlys) Den kunne osse rides max - ren lykke på sådan en dejlig halvvarm flot lørdag eftermiddag Da færgebølgerne var væk - tog jeg ud på TT lidt igen og legede, men skiftede så til waveboard og sejlede halvanden kilometer downwind til Gåsehage hvor der var en anelse bølger at lege i. Samtidig kunne man lege lidt ind imellem bølgerne - som her med backroll tacks \"Golden Moments\" her til sidst hvor solen stod lavt, og gav en utrolig farve. Som billedet er ud af kameraet - fantastisk ! Først den ene vej Og så den anden vej - vildt lys der var med den sol og vinkel Jeg stopper samtidig med solen - og den går flot ned Dejilgt at få lidt vand under fusserne igen c\",) Peter Frank') AND wp_posts.post_date < '2024-06-25 15:05:05' AND wp_posts.post_status = 'publish' AND wp_posts.ID != 323 AND wp_posts.post_type IN ('post') LIMIT 0, 2

Responses