GTS3 – Ny freestyle/wave kite fra Core

Vi har glædet os til at den nye GTS3 skulle komme, og det ser ekstremt lovende ud.

Core præsenterede idag deres nye freestyle/wave kite som skal efterfølge den fantastiske GTS2, der har været en virkelig lækker kite. Core skifter deres modeller hvert andet år, så der bliver brugt god tid på at gennemarbejde produktet til det er helt færdigt.
Vi glæder os meget til at få prøvet denne kite, som uden tvivl vil leve op til forventningerne om en high performance freestyle/wave kite.
GTS3 samt den nye Sensor2 bar vil meget snart være at finde i webshoppen, og vi har allerede nu demokites klar til dem der vil overbevises om kvaliteterne ved GTS3.
Vi vil vende tilbage med en mere udførlig beskrivelse af GTS3 samt den nye Sensor2 bar når vi har fået testet produkterne igennem.
Core laver produkter i den absolutte topklasse, dette gælder både kvaliteten, samt performance på produkterne.

Du kan læse mere om GTS3 samt de andre overbevisende produkter fra Core på deres hjemmeside
{"video":"http://vimeo.com/98309087","width":"768","height":"432"}
Borgssurfshop.dk er stolte over at tilbyde Cores produkter og er altid klar til at besvare alle spørgsmål vedrørende disse, vi kender produkterne helt ned i detaljer, og tilbyder også demo på Cores produkter.
Ved køb af produkter fra Core giver vil altid en god byttepris hvis du har et gammelt board, eller kite du gerne vil af med, kontakt os gerne for tilbud på dette.

Related Articles

Responses