Hanstholm 2014

Den næstsidste dag i 2014, 30/12, var Helledie klar på Hanstholm.
Det var jeg også, og Bjarne Dalgaard ville gerne med og ud og prøve kræfter med lidt bølger.
Vinden var 275 til 280 grader, og perfekt stabil til 7m2 hele dagen, så ren luksus champagnesejlads.
Bølgerne ikke så store, 2-2½ meter i snit og max 3-4 meter, men godt og topdollar nemt.
Bjarne var ude på en TT og jeg så ham lave et halvhøjt hop – SEJT !
Desværre kom han til at slås mere med fodstropperne, der stod til bare tæer (flappen var ikke løftet fri af skruen, en klassiker…), end med bølgerne – men stadig go’ erfaring.
Helledie og jeg havde stykket ved Hamborg helt for os selv fra lige før middag og til solnedgang (det sidste for mit vedkommende i hvert fald, Christian havde været ude lidt før og stoppede lidt før).
Dejligt at komme vestpå, lidt for længe siden – og nu med nye boards der blev trimmet ind begge to, SKØNT !!!

Klik på billeder for at se i stor
Hvor man går ud ved Middles, er bølgerne normalt mindst jo – også i dag, men fint stejle.Christian på vej ud.

Så er jeg klar, blå himmel men kunne være lidt småskyer foran.

Dejlige bølger ved Middles osse, selvom ikke så store og lange – men i solen og sweetspot 7er vind er det luksus.

Bare lidt længere downwind var det guld ind imellem – AAAAAH !

Medium hovedhøjde plus bølger og fede aerials i dag.

Nøøøøøj det er længe siden med ordentlige bølger.

Leger i de små osse.

Den flotteste sol at sejle i, sammen med sin bedste kitebuddy c”,)

YEEEEES, så kom der mega sets ind nogle gange – stor afstand og go størrelse, selvom som her ikke altid rene hele vejen.

Når de store kom, var der dejligt meget vand i dem – guld.

Så er vi oppe ved Middles igen – lange og flotte her, men ikke så store som sagt, som nede ved Hamborg 🙂

Vidunderligt 🙂

Pragtfuld dag.

Inde og skifte board, Bjarne er også på vej ud, og jeg henter min bar i krogen.

VIRKELIG flotte bølger nu.

Og når skyerne trak væk fra solen, var det guld, bogstaveligt.

Een af de større, skøn forside.

Hanstholm er dejlig, med de gode kasser.

Vinter sol og varme og vind.

Så er der synkron DTL surf, Helledie og jeg deler en bølge 😉

Og 2 bottom turns senere (JA, de rullede langt i dag), fyrer han et par fede moves og aerial af 🙂

Jeg nyder mine nye boards max !

Og det at kunne ride de store sets ved Hamborg, i solen nogle gange, var ren lykke.

Bølgerne ikke så store i dag mens vi var der fra 11 til 16 samlet, men helt okay alligevel:

Tak for 2014 i bølgerne

c”,) Peter Frank

WordPress databasefejl: [Too many words in a FTS phrase or proximity search]
SELECT DISTINCT wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND MATCH (post_title,post_content) AGAINST ('Hanstholm 2014 Den næstsidste dag i 2014, 30/12, var Helledie klar på Hanstholm. Det var jeg også, og Bjarne Dalgaard ville gerne med og ud og prøve kræfter med lidt bølger. Vinden var 275 til 280 grader, og perfekt stabil til 7m2 hele dagen, så ren luksus champagnesejlads. Bølgerne ikke så store, 2-2½ meter i snit og max 3-4 meter, men godt og topdollar nemt. Bjarne var ude på en TT og jeg så ham lave et halvhøjt hop - SEJT ! Desværre kom han til at slås mere med fodstropperne, der stod til bare tæer (flappen var ikke løftet fri af skruen, en klassiker...), end med bølgerne - men stadig go\' erfaring. Helledie og jeg havde stykket ved Hamborg helt for os selv fra lige før middag og til solnedgang (det sidste for mit vedkommende i hvert fald, Christian havde været ude lidt før og stoppede lidt før). Dejligt at komme vestpå, lidt for længe siden - og nu med nye boards der blev trimmet ind begge to, SKØNT !!! Klik på billeder for at se i stor Hvor man går ud ved Middles, er bølgerne normalt mindst jo - også i dag, men fint stejle.Christian på vej ud. Så er jeg klar, blå himmel men kunne være lidt småskyer foran. Dejlige bølger ved Middles osse, selvom ikke så store og lange - men i solen og sweetspot 7er vind er det luksus. Bare lidt længere downwind var det guld ind imellem - AAAAAH ! Medium hovedhøjde plus bølger og fede aerials i dag. Nøøøøøj det er længe siden med ordentlige bølger. Leger i de små osse. Den flotteste sol at sejle i, sammen med sin bedste kitebuddy c\",) YEEEEES, så kom der mega sets ind nogle gange - stor afstand og go størrelse, selvom som her ikke altid rene hele vejen. Når de store kom, var der dejligt meget vand i dem - guld. Så er vi oppe ved Middles igen - lange og flotte her, men ikke så store som sagt, som nede ved Hamborg :-) Vidunderligt :-) Pragtfuld dag. Inde og skifte board, Bjarne er også på vej ud, og jeg henter min bar i krogen. VIRKELIG flotte bølger nu. Og når skyerne trak væk fra solen, var det guld, bogstaveligt. Een af de større, skøn forside. Hanstholm er dejlig, med de gode kasser. Vinter sol og varme og vind. Så er der synkron DTL surf, Helledie og jeg deler en bølge ;-) Og 2 bottom turns senere (JA, de rullede langt i dag), fyrer han et par fede moves og aerial af :-) Jeg nyder mine nye boards max ! Og det at kunne ride de store sets ved Hamborg, i solen nogle gange, var ren lykke. Bølgerne ikke så store i dag mens vi var der fra 11 til 16 samlet, men helt okay alligevel: Tak for 2014 i bølgerne c\",) Peter Frank') AND wp_posts.post_date < '2024-04-20 10:14:45' AND wp_posts.post_status = 'publish' AND wp_posts.ID != 1321 AND wp_posts.post_type IN ('post') LIMIT 0, 2

Responses