Hjemmefra hjemad og tilbage

Jeg flyttede fra Hamborg, Tyskland til København, Danmark for næsten to år siden og fordi min kærste bor i Hamborg og jeg har masser af venner dernede, tager jeg dernede mange mange gange om året… og hver gang på færgen overvejer man, hvordan det ville være at sejle på kiteboard i stedet. Og så læste jeg om C2C og tilmeldte mig med det samme og var heldig nok at få en startplads.Jeg var meget nervøs, fordi vindudsigten var ikke særlig godt men til sidst blev den bedre igen. Lige god nok for at starte med 12eren (mange tak til www.supsurf.dk for lån) og Freewave board 🙂

Det var vildt på vandet med så mange surfere mellem stranden og startlinien.. totalt chaos. Men starten lykkede uden problemer. Jeg var så heldig at komme godt i gang og når man kiggede tilbage havde man en helt vild udsigt på flere kites end jeg har nogensinde set på samme sted. Og i den anden retning kunne jeg se Bjørn Runes Kite blive mindre og mindre. Det var helt vildt at se ham flyve upwind. Et par minuter senere kom der et kæmpestort containerskib og jeg er helt sikker at jeg ikke var den eneste som var lidt nervøs.
Jeg kom til danmark omkring 4-5 Km downwind fra drejebøjen og var overbevist at det kunne næsten ikke lade sig gøre at komme derop hurtigt nok og så tog je bare tilbage til tyskland. I farvandet blev strømningen et problem, man blev nødt til at pumpe kiten for at blive i gang men det lykkede og jeg kom tilbage til niobe efter 1:45.
Jeg er stadig vildt glad, at jeg kunne være med på eventen og det var bare fantastisk at sejle sammen med mine danske og mine tyske kitebuddies!
Tak til alle som var der for den fantastisk stemning og tilykke til det danske race hold!
Her kommer et par flere billeder (Jeg var alt for nervøs for at tage nogle ordentlige):
På shuttlebus stoppestedet:

Ridersmeeting:

Lidt efter starten:

Næsten tilbage:

Glad:

Related Articles

Responses