Holder mig i form med min crosstrainer

Surfer Arkiv

Jeg er en rimelig ny kitesurfer og har faktisk kun prøvet det 1 gang, men jeg har en god læremester i min veninde Clara, som har kitesurfet i mange år.

Hun tog mig med et par gange, hvor jeg bare sad på stranden og så hende ude på vandet, så til sidst kunne jeg simpelthen ikke holde mig tilbage længere – jeg MÅTTE bare selv prøve det! 🙂
Jeg er fuldkommen hooked! Jeg er nødt til at komme ud igen! Det var dog ekstremt hårdt, da jeg ikke er i super god form og som i ved, er det hårdt at være kitesurfer! Det kræver en god form, for at kunne blive på brættet. Den gode form synes jeg ikke helt har jeg har endnu, men jeg håber det kommer.
Jeg ved ikke hvad i andre gør, men jeg tænker at bruge min crosstrainer, som jeg er enormt glad for. Jeg træner næsten hver aften på den, så det giver mig rigtig meget. Hvad gør i andre, for at holde jer i god form?

Det tog mig lang tid at finde den rigtige crosstrainer, men til sidst lykkedes det. Der var så mange detaljer, jeg skulle overveje, i forhold til hvor meget den fylder, hvor mange programmer den skulle have, hvor høj en vægt den skulle kunne klare og meget mere. Det lykkedes dog heldigvis til sidst. Apuls har et godt filter, så man kan sidde og lege lidt med det.

Related Articles

Responses