Hvad er Middles værd?

Surfer Arkiv

Det er jo et rigtig godt spørgsmål! Thys skønne bølge Middles er skabt fra et solidt kalk rev og ligger øst for havne byen Hanstholm i Thy.
Ved havne området har byrådet godkendt 3 vindmøller opsættes. Dette får konsekenser for områdes kvalitet af kitesurfing. Jeg er en del af en gruppe af aktive bruger af Middles, der har stiftet en foreningen;Save Middles. Foreningenarbejder for at bevarer og udvikle vand sport spottet.
Et særligt indsatsområde for foreningen er, at skabe en bedre forståelse af Middles værdi. Eksempelvis ved at dokumenmterbrugen af det nuværende surf område, herunder hvilke strandområder anvendes til hvad, hvornår og af hvem.
Dertil ønsker vi at begrene denøkonomiske værdi af rekreative område med henblik på, at kunne argumenter for at en bevarelse af området måske var en god idé forandre borgere samtThisted kommune.
Hertil har vi brug for at du vil besvar en brugerundersøgelse … og ja jeg ved det godt…. vi gidder ikke de her undersøgelser, men please, jeg ville ikke spørge, hvis vi ikke er presset. Situationen er i en kritisk fase og vi har brug for denne data nu!
Vi søger svar fra personer der har været ved Middles inden for det sidste år OG svare fra dig der endnu ikke har været der og som overvejer en tur til Thy og snitte bølger i Middles 😉 Svar i dag og del med din surf buddy og kommende Middles surfere.
1000 tak
Fra surfer dudeinden Annette Qvistgaard
PS billedet er ikke særlig fanzy .. bare fra den gang jeg satte personlig rekord og sufede med en 3m2 i 18 sekunder ved Middles 😉 Tak tilChristian Thygesen for support på stranden, foto og dermed en oplevelse jeg aldrig glemmer ! !

Gå til brugerundersøgelsen her:
User survey of Middles, the heart of Cold Hawaii

Related Articles

Responses