Interview med Brian Koning – Hovednavn til Hawaii Party Middagen!

Surfer Arkiv

Vores alle sammens Brian Koning @brisse er “hovednavn” til “Hawaii Party” middagen på lørdag. Et interview med Rockstjernen selv… 🙂

Hey Man – Det er ved at være lidt af en tradition at du spiller til Surfernes Hawaii Party ‘s Middag. Er det ren stiv p.. at stå på scenen eller hvad?
Det er super hyggeligt at spille til hawaiifesten. Første gang jeg stod på en scene var til hawaiifesten for mange år siden så det er sgu noget jeg nyder!

Hvorfor skal man komme til den middag egentlig?
Middagen er efter min mening aftenens højdepunkt. Det er der man snakker med alle ens surfvenner og drikker sig stiv i et hyggeligt selskab… Og… Hører noget god live musik:-)

Kan festen stadig noget – jeg mener det er nummer 24. Er folk ikke bare nogle gamle røvhuller?
Ja festen kan helt sikkert noget stadigvæk! Stemningen er super afslappet og hyggelig og selvom vi allesamme er nogle gamle røvhuller er der altid nogen af os der fyrer den godt af:-) Og særligt den 24. det bliver ren juleaften og Line skal til Stockholm 🙂 vi er nogle gamle røvhuller… Lars Dam, Appel, Alsbirk, Anders Mark, dig selv, Rex, Trolle, Peter Sand, Bjørn Lawetz, evt. og jeg håber at de alle sammen kommer:-)

Du plejer selv at blive pænt stiv til festen – hvad er egentlig det vildeste du har oplevet til festen?
Det vildeste jeg har oplevet…. Shit! Der er mange sjove episoder:-) det var fedt at spille sammen med Simon Jul. de rigtig saftige historier gemmer jeg til den 26:-)


Hvad har du i ærmet til os denne gang – Kan man bestille Vanilla Ice?
ICE ICE BABY, den skal jeg sgu øve på hvis den skal med i mit setup J

Hvis man skal sætte tre ord på surfernes hawaii party hvad ville det så være?


Tre ord… Det bliver svært! Tror jeg skal bruge fem: vi…ses…til…næste…Hawaiiparty:-)Køb billet til Hawaii Party

Du køber billet til middagen her: http://billetto.dk/surferneshawaiiparty
Det er en ordentlig omgang chili con carne og det koster 150,- inkl entre. Du skal gøre det inden onsdag aften – så let røven og gør det med det samme 🙂

Related Articles

Responses