ISA SUP Instruktør kursus

Alohas kite venner,
Sidste sæson fik jeg mange henvendelser omkring hvordan man bliver uddannet SUP instruktør. Nu den 20. – 21. April afholder jeg Danmarks første ISA SUP Flatwater Instruktør Level 1 kursus i Århus. Instruktøren kommer fra Sverige og ISA har godkendt kurset. Se på deres kort for registeret ISA kurser i DK:
www.isasurf.org

Er du interesseret i mere info så skriv til mig. OBS vi har kun et begrænset antal pladser. Forudsætning for at være med. Du kan have almindelig SUP kundskaber. Du behøver ikke at være en haj til SUP for at blive en god instruktør. SUP er ikke så svært, kom og vær med og få styr på din sikkerhed. Jeg deltager selv på kurset 😉
Mvh. Annette [email protected]

Billedet er fra sidste års SUP the City hvor jeg sammen med et team var DK rundt for at præsentere sporten og afholde konkurrence for øvede. Turen rundt i DK gav os indsigt i muligheder,udfordringerog risikoer omkring SUP undervisning ogdemo.
SUP henvender sig til en ny målgruppe som ikke nødvendigvis er vandkyndig. Det stiller dermed også andre krav til dig som instruktør og arrangør af SUP events. SUP er ufatteligt simpelt at udøve, men i et større sammenhæng med mange mennesker var turen hårdt arbejde. Selvom SUP ser simpelt og ligetil ud, bør man ikke undervurdere, at aktiviteten forgår på vand! Jeg har 4 års erfaring med vandsportsinstruktion som PADI dykkerinstruktør og første hjælps instruktør, dertil havde vi et team på land til at supporter sikkerheden på vandet og fik med SUP the City konceptet leveret mange gode vand oplevelser!
Har du planlagt SUP arrangementer, demo, klub- og foreningsaktiviteter vil jeg anbefale dig at kende din SUP basic. Et ISA Flatwater instruktør kursus er et godt skridt.

Related Articles

Responses