Kitecamp 2016 Cape Town

Tilmeldingen til vores elskede vinter spot er åbent.
Det er ved at være tid til igen at samle de gladeste mennesker, påfører sig den evige virus som sætter sig i blodet på alle som besøger Cape Town, om det er for at surfe de mest vindsikre strande i verden, eller blot lade sig betage af det Afrika som er så anderledes og så vidunderligt at vi for 6 år i træk bare må tilbage.
Vi bo på Dolphin Beach resort alle sammen, det har vi boet i 3 år, og detaljerne med morgenmaden osv. ser ud til at falde på plads som vi ønsker det. Så der hvor vinden kommer først hver dag, er lige uden foranvores sted, hvor man kan rigge til på græs i haven.

Meningen er at skabe de bedste 14 surfdage i dit liv i dette fantastiske land, som både byder på Wave og TT spots – og vidunderlig mad og oplevelser.
Vi henter jer i lufthavnen, når i ankommer og kører med jer til vores lækre lejligheder, hvor vi bor sammen i gode og sikre omgivelser.Hver morgen er der sørget for morgenmad mellem 08-10 på den lokale morgen brunch cafe, og kl. 10.00 vil der være skippermøde, hvor dagens mulige spots bliver foreslået, ud fra vind i løbet af dagen.Der foreslås også hvilke steder, der kan spises aftensmad, nogle dage sushi, andre dage antilope eller hvilke restauranter, der nu har fede oplevelser på programmet, den dag. Vi laver decideret fælles spisning første søndag aften, og første fredag.
Dem som ønsker at SUP`e lidt, inden vinden tager til, kan gratis alle hverdage tage en tur på Naish`s og diverse surfboards i som vi har i kælderen frahttp://www.watersportswarehouse.co.za som er Naish SUP importøren
Vi sørger for:

Du for en kanon oplevelse
Afhentning i lufthavn.
Overnatning i lejlighed, deleværelse. (Hvis i er nogle der ønsker at bo i samme lejlighed, så skriv dette ved tilmelding)
Morgenmad.
Skippermøde.
Surfspot – du kommer til at surfe alle de velkendte surfspots (og nogle mindre kendte) og ikke kun Big bay.
Forslag til aktiviteter, hvis vinden udebliver.
Forslag til spisesteder.
SUP`s hverdage
Kontakt til udlejningsbiler – og til andre deltagere på Wavecamp SA, hvis du ønsker at dele bil med andre.
Mobil massage efter surf, skal dog bookes.
Forslag til musik, fest og “gang i den” – steder
Lækker t-shirts du kan rende rundt og flashe med når du kommer hjem

Du sørger for:

Gear. Medbring dit bedste kitegear – husk at booke bagage på fly
Flybillet
Pas. Der skal være to blanke sider i dit pas, og det skal være gyldigt mere end et halvt år – du bliver ikke lukket ind i SA uden disse betingelser er opfyldt.
Evt. bil (Book hjemmefra så den er der når du lander, koster ca 1300-1800,- for 14 dage, virker fint med at dele 2 mand. Hvis du først ønsker at booke ved ankomst, eller ikke have bil dernede, så henter vi og bringer dig.)
Frokost
Aftensmad: (Der vil være masser af indlagte foreslag fra vores side, om super gode oplevelser de enkelte dage. )
Forsikring

Ankomst lørdag d. 23 jan – Afgang lørdag d. 6 feb 2016.
Bindende tilmelding på[email protected] dage koster 4500,- (Betaling opkræves i september.)

Så er du til rent vand i bølgerne, masser af glade bølgeryttere for hvem en god dag består af mere surf end du kan holde til, og gode oplevelser så tag med os til verdens surfnavle..
Jørgen Schubert og Lars Dam
Følg kitecampen og snak med andre deltagere i FB gruppen.https://www.facebook.com/groups/Lars47.dk/?fref=nf

Tjek vores facebook gruppe ud, den bruger vi meget til at dele billeder osv i på turen.https://www.facebook.com/groups/Lars47.dk

Related Articles

Responses