Kitesurf instruktør nye regler

Hvis du er instruktør i kitesurfing eller har lyst til at blivedet virksomhedsejer (der udbyder instruktion), arrangør af camps eller lignende, er det vigtig for dig, at DU er klar over, hvilke regler DU er underlagt ift. dansk lovgivning om professionel instruktion inden for vandsport.
ALLE, som instruerer professionelt i fx kitesurf, hvilket bl.a. vil sige modtager honorar/løn eller instruerer for en virksomhed, er underlagtSøfartsstyrelsens regler, der trådte i kraft d. 1/10-2012.
Dansk Sejlunioninviterer derfor til et orienterende seminar om love og regler. I forbindelse med seminaret bliver deltagerne desuden gjort bekendt med mulighederne for at blivecertificeret instruktørogcertificeret kiteskoleaf Dansk Sejlunion. Dansk Sejlunions instruktøruddannelse lever op til lovgivningens krav om, at alle instruktører skal værekvalificeret uddannet.
Seminaret er orienterende og informativt med mulighed for spørgsmål.
Seminaret er ikke et forum for diskussion om hensigtsmæssig instruktion i kitesurfing.
Dansk Sejlunion inviterer nedenstående målgrupper til et orienterende og informativt seminar.

Instruktører
Virksomhedsejere
Camp-arrangører
Arrangør af andre kommercielle aktiviteter/ arrangementer/events

Deltagelse i seminaret er gratis.
Tilmeld dig og læs mere her.

Related Articles

Instruktørkursus 2014

Vil du uddannessom kitesurf instruktør i 2014, er tilbuddet der nu! http://www.sejlsport.dk/nyt/2014/03/kitesurf-instruktoer-kursus-2014 Tilgå tilmeldingsmodulet direkte her: http://mit.sejlsport.dk/Kursus/Detaljer/f619dd74-5119-e311-8b54-984be17c68d3 Hvis du vil uddannes som kitesurf instruktør i…

Responses