Kitetour Blåvand 2013

Efter en lang vinter skulle formen testet ved årets første stævne. Nogle har brugt vinteren udenlands på kiteferier andre har været fanget i kolde Danmark. Det er derfor altid spændende at se hvor meget de andre har bevæget sig hen over vinteren.

For første gang er stævnet afholdt i Blåvand ved Hvidbjerg Camping. Dette har givet nogle fantastiske rammer, med rigtig mange tilskuere. Ved stævnets start fredag så vejrudsigten desværre ikke for lovende ud. Men op ad dagen tiltog vinden løbende. Alt udstyret blev rigget til og de første heats blev sat i gang.

Q-rækken fik sejlet single-elimineringen færdig, men da B-rækken og A-rækken skulle i gang faldt vinden igen. Der blev kun sejlet et par enkelte heats – dog ikke nok til noget gældende resultat. Resten af dagen svingede vinden omkring 5-6 m/s, så desværre ikke nok til mere konkurrence.

Til aften var der fællesspisning, med god grillmad arrangeret af Santa. Der blev hygget med vin, øl og den farlige bowle.
For søndag og mandag var vindudsigten endnu dårligere og stævnet måtte aflyses. Der nåede derfor kun at komme et gældende resultat for Q-rækken. Vinderen var Therese Taabbel , andenpladsen gik til Julie Böhmer og tredjepladsen gik til Cosima Sommer.

Vi ses på Fyn.
Kitetouren.
Kitetours sponsorene i 2013 er følgende; Kellmann skilte, Hvidbjerg camping, North kiteboarding, Corekiteboarding og Kitesurferen

0
false

18 pt
18 pt
0
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Kitetoursens produktsponsore er følgende; Gopro, Rentaboard, Surfogski, borgssurfshop.dk, westwind, kitefix, snickers, Aloha Camp, Liquidforce, Mystic.

Related Articles

Responses