Liquid Force LFK Binding

LFK Kite binding
Så landede den eftertragtede LFK Binding endelig. Vi har ventet spændt på hvordan den nye kite specifikke binding ville være, og hvad der netop gjorde den til en kite specifik binding. Efter at have haft den i hånden og kigget nærmere på den, vil jeg sige at jeg bestemt ikke er skuffet. Den har et lækkert finish, virker meget solid og har et vildt fedt design. Samtidig kan man mærke at Liquid Force virkelig har haft kitesurferen i tankerne når de har lavet denne binding.

Hvad gør LFK til en kite specifik binding?
Det som især gør det til en kite specifik binding er at den er super nem at komme ind og ud af. Liquid Force har lavet små men enormt vel udtænkte forbedringer. For eksempel har de sat stropper både foran og bagpå bindingen så man nemt kan få sin fod ind og ud af bindingen. Derudover starter snørebåndet længere nede på bindingen som betyder at den kan åbnes meget mere.

Hvad gør LFK bindingen unik?
Det mest unikke ved LFK bindingen er vægten, de har formået at lave en enormt let binding. Liquid Force har tidligere været kendt for at lave nogle af de bindinger som holder absolut bedst, men de har til gengæld også været lidt tunge. Nu har de skudt papegøjen og lavet en binding som er fantastisk let og stadig holder Liquid Force’s høje kvalitet. Udover at være let, har Liquid Force også vægtet komfort som en af de grundlæggende elementer i denne binding. Det har de gjort ved at lave indbygget foring som samtidig med at øge komforten også er med til at reducere vægten. Derudover kommer LFK binding ligeledes som alle andre Liquid Force bindinger med en 3D formet EVA skumsål som skåner dine knæ og fødder i de hårde landinger.

Men det som virkelig gør LFK bindingen tiltrækkende er prisen. Liquid Force har formået at skrue omkostningerne helt i bund og har gjort den til en af markedets billigste bindinger. Den koster kun 1999.- og kommer i 4 størrelser, en 6-8, 8-10, 10-12 og en 12-13. Derudover kommer den i 2 forskellige farver i sort og orange som vist foroven og en blå som først udkommer til marts.
Hvis du gerne vil bestille, se, høre eller mærke mere til LFK bindingen så kontakt os på [email protected]


{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=6pVZa_tZPYo","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses