RKK: Af med Vinterrusten ep. 2

Jeg fortsætter med mine små beretninger om mine første sessions her i forået – tjek den forrige her.Videoen er i bunden hvis du ikke gider læse mit navlepilleri.
D. 18 marts havde jeg igen kun et lille vindue at surfe i.
Ikke desto mindre tog jeg afsted. Denne gang havde “Rasmus et-eller-andet” bedt om lift, så det fik han selvfølgelig. Hyggeligt at lære dig at kende, og have selvskab i bilen.
Da vi ankom til X-et måtte vi erfare at vinden igen ikke havde læst vejrudsigten, for der var ikke meget gang i den. Det er sådanne tidspunkter jeg er meget glad for mit skimboard, for så kan man da stadig lege lidt, når andre må stå i vandkanten. Fint at cruise rundt, og slet ikke koldt.
Igen kom der først smæk på vinden imiddelbart før vi skulle køre, men jeg nåede lidt tid på Twintip. Starten af sæsonen er altid sjov. Glæden ved at sejle er stor, og så er det om, jeg har glemt, at man kan slå sig. Jeg prøver dog at minde mig selv om ikke at tabe hovedet, for det er jo også netop efter en lang pause at kroppen ikke helt er i form til alt for mange tæsk. Har mere end en gang måtte starte sæsonen ud med en skade – æv. Blind-landinger har jeg dog sjældent resulterede i dumme crash, så dem valgte jeg også at kaste mig over her.
I videoen har jeg byttet rundt på rækkefølgen, fordi jeg syntes klippene passede bedst sammen sådan.
Kastede mig først over blind judge, som sad i skabet, indtil jeg lidt halvhjertet forsøgte at komme de ekstra 180 rundt i en BJ3. Derefter gik jeg efter Back to blind passet, som jeg dog måtte erkende kun gik succesfuldt, når jeg ventede med passet til landingen. Blev kold om hænderne, da der kom blæs på, og kunne da også godt have ønsket, at jeg kunne holde lidt bedre fast i boardet end mine 7mm sko tillod, men det var fedt at være i gang, og den korte tid med TT var hele køreturen værd. (se den næste blog i rækken her)
{"video":"https://vimeo.com/92217535","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses