RKK: Salomon, Fynshoved

Her i foråret har jeg været meget god til at få skudt lidt video.
Så hvorfor ikke lade sig inspirere af PF’s hyppige blog fra diverse surfdage? Gennem det næste stykke tid vil jeg prøve at få smidt filmstumperne op, med lidt korte fortællinger om de forskellige sessions.
Ikke sikkert at alle herinde vil finde det interessant at læse mit navlepilleri, men mon ikke der sidder nogle stykker, der synes det er sjovt at følge med i?!
Denne gang er videoen fra en mindre succesfuld session d. 14. feb. – min første siden Brasilien i december.
Turen gik til Fynshoved, hvor jeg blandt andre skulle mødes med Salomon, som om formiddagen havde været på udflugt deroppe med den skole han arbejder på. Da jeg kom var han næsten i vandet, og jeg besluttede mig for filme ham lidt før jeg selv tog ud. Salomon udnyttede den lidt svingende vind godt, og fik leveret et fint lille show for eleverne, som var blevet hængende.
Da jeg efter en 20 minutters tid selv hoppede i vandet droppede vinden markant, og vi var virkelig underpoweret med 12eren. Hjemmefra havde jeg virkelig sat mig op til at få øvet min 313er, som jeg havde succes med i Brasilien, og det holdt jeg stædigt fat.
Resultatet var at jeg måtte køre kiten aggressivt op for at komme fri af vandet, og det blev noget underligt noget, hvor kiten flere gange kom forbi kl 12. Efter kort tid gav jeg op og fandt skimboardet frem, hvilket der på det tidspunkt heller ikke rigtigt var power nok til.
ÆV bæv
Nedenfor er et lille edit af den video jeg fik filmet af salomon. De få klip Depping skød af mine kiksede 313-forsøg bliver i sparet for…
{"video":"http://vimeo.com/87605718","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses