Så går turen til Brasil… igen

Så går turen igen til Brasil og Taiba, hvor vi igen laver en lille minicamp i et par uger.
NB! Denne camp er nu helt udsolgt! Tak for interessen
Jeg havde egentlig besluttet mig for at jeg skulle prøve noget nyt i 2015. Vi har jo haft et par hyggelige camps til Taiba i både 2013 og 14 så der er ikke noget at klage over når det kommer til location.

Tidligere har vi jo boet i Beach-villas med egen swimmingpoole osv – Men sidste gang vi var der var jeg på befaring i en af de 3 etagers lejligheder som ligger i 2 række. De var mega lækre, og ligger direkte til poolområdet, med egen have, og direkte til resortens restaurent (som forøvrigt har mega nice mad).
Lejligheden vi skal bo har kun 4 soveværelser,- 2 enkelt og 2 dobbeltværelser + en sovesofa på 3 sal i lejligheden som kan bruges.
Denne gang leggers der op til at der kun bliver 4 – 6 pladser på campen (4 som rejser alene eller 2 som rejser alene + op til 2 par i dobbeltværelse)

Alle værelser har eget bad/toilet, der er stort lækkert køkken, stor stue, AV rom, have med gril, pejs, pizzaovn og direkte tilgang til pool.
Hvis vi er 4 personer koster det kr 1.500,- pr person for 2 uger (kr 750,- pr uge) – hvis vi bliver 6 personer koster det så kr 1000,- pr pers for 2 uger (kr 500,- pr uge).
Der er kun anledning for at booke sig for 2 uger (eller ihvertilfælde betale for 2 uger..)
Prisen inkluderer kun opholdet i lejligheden.

I tilæg kommer renhold, morgenmads dame som kommer og lever morgenmad hver dag, vask af vores tøj og slut rengøring. Det koster ca kr 50,- pr dag ( altså kr 700,- for hele ferien).
Leje af buggy(s) – hvis vi bliver 4 stk koster det ca kr 700,- pr pers for hele ferien + bensin – hvis vi bliver 6 stk koster det ca kr 930,- per person (så må vi have 2 buggys – altså lidt dyrere).
Ellers splejser vi til alt fælles indkøb af mad itl huset. – Resten besørger man selv.
Vi har huset fra Mandag den 16. november 2015 til Mandag den 30 november. – det betyder afrejse fra scandinavien lørdag eller søndag i forvejen.
Her har du altså en super mulighed til at få det som muligvis er verdens billigste ferie til Brasil. Men Du skal skynde dig – for lejligheden holdes kun af frem til 20. marts – så bliver den lejet ud til anden side.
Så princippet – første mand til mølle… gælder

For kontakt og mere info kan du fange mig på +47 97nul nul 6566 eller mail: tom(snabeltroldemand)hangloose.no
Her en blog fra vores 2013 tur LINK
NB!
En klar forudsætning for at kunne deltage på denne camp er at du som deltager evner at forstå at de brasilianere vi møder og kommer i kontakt med på campen har meget dårligere levevilkår end det vi er vandt til. Dette skal du kunne respektere og være ydmyg overfor. Det er utroligt venlige mennesker som gør alt for at vi skal trives godt, – selvom det nogen gange virker primitivt efter vores standard. Det kan også være at de finder på at sætte prisen på øl op med et par kr – men det er aligevel så billigt at det ikke betyder noget for os. Er dette ikke noget du ønsker at respektere, så skal du ikke med på denne tur, men måske vurdere en “all inclusive” på mallorca eller noget…

Related Articles

Responses