Sebber’s liv som surfer

{"video":"https://youtu.be/FGh2urwpJYA","width":"768","height":"432"}
Mit liv som Surfer.
Jeg startede på windsurfing da jeg var 13år tilbage i 1989.
Det var lidt af en tilfældighed, der fik mig ind i sporten, jeg var i sommer hus med min mor et sted i Jylland. Vi var taget en tur til stranden, hvor der tilfældigvis var en windsurfingsurf skole, det syntes jeg så super fedt ud og spurgte min mor om jeg ikke måtte få et kursus, men uha det syntes min pylre mor så farligt ud, men efter lidt plageri gav hun sig.
Jeg var solgt til surfing lige fra starten, på kurset lærte jeg at sejle og vende og følte straks kærlighed til sporten, vind, vand, vejr og cool mennesker.
På vej hjem til Odense, skulle vi besøge mine bedsteforældre i horsens, jeg fandt ud af at der lå en surf butik nede ved havnen, Horsens surf & ski og fik overtalt min kære mor til at vi skulle tage ned at kigge lidt. Jamen det koster jo ikke noget at kigge sagde min mor så det gjorde vi.
I butikken blev vi taget godt i mod af Jesper og Fjordor og kiggede på en masse forskelligt fedt windsurfing udstyr, jeg fik anbefalet et godt begynder sæt af de to søde surfere i butikken og kiggede med store bedende øjne på min mor, Sebber vi har altså ikke plads på bilen sagde min mor og jeg var næsten grædefærdig, så sagde Jesper er det jeres bil, jeg tror at jeg har nogle tagbøjler liggende der passer til og det havde han, så var der ingen vej tilbage og min søde mor købte et komplet begynder sæt til mig, Big Calypso og et Big sejl.
Sådan startede mit liv som surfer og jeg har elsket sporten lige siden.
Mange kærlige surf hilsner
Sebastian aka Sebber

Related Articles

Responses