Sicilien 2013

Nu, da der er mørkt og koldt, kommer man endelig til at gå igennem billederne og filmerne fra i sommer.

Julia og jeg tog ned til Sicilien i år. Der boede vi i en apartement circa 500m fra Worldcup spottet i Birgi Novo (Marsala). Folk der fortalte, at der skulle være vind hver dag, men hvis man ser spottet sådan, virker det ikke helt overbevisende. Ellers var det fantastisk, den hele lagune var ikke dybere end halvanden meter og vandet havde omkring 30 grader (og det var næsten lige så flad, når det blasede til 8eren). Ved middagstiden kommer der altid thermisk vind om sommeren, men det var kun nok til 15qm drager. Da vi kun havde 12m sad vi bare under palmtræerne go slappede af.

På anden dag, blev vi lidt hektisk, man skal jo komme på vandet, når man tager på kiteferie. Efter lidt snak med lokalsne fortalte de at der var masser af vind lidt længre ned kysten. Efter 4-5 kilometers kørsel begyndte det at blive mere vind og efter en god halv time, var det nok til 12eren og man kunne se kitesne. Spottet er herog forholdene var fantastisk. Konstant vind og flad, blå vand og masser af plads. Derefter var vi ude 8 dage i træk,på birgi novo hvis der var nok vind og ellers på spottet uden navn, hvor der var altid vind til 10-12.

En fed Raley fra Julia:

Unhooked backroll:

En Raley til på min Mutiny P-Series 12m, som kan prøves og købes hos www.supsurf.dk:

Frontroll:

Handwash:

Jeg kan kun anbefale Sicilien i Juni/Juli. Vi snakkede en del med folk der, og de fortalte, at vi var meget uheldig med vinden (i hvert faldt på worldcup spot), selvom vi var på vandet hver dag. Desuden er maden fantastisk (frisk fisk og hjemmelaved pasta) og til sidst er det ret nemt at komme dernede, vi fløj fra Hamburg og det tog omkring 3 timer (man man kan sikkert også flyve fra KBH), og billigt. Man skal dog leje en bil. Og hvis man vil (eller er uheldigere med vinden) er der masser af kulturtilbud…

Julia har også klippet en lille film:
{"video":"http://vimeo.com/78806161","width":"1920","height":"1080"}

Related Articles

Responses