Sløve padde….

Denne weekend 23-24/2 er første gang jeg er ude herhjemme i år – DET er jo sløjt må man sige.
Ville jo selv mene det var fordi jeg har arbejdet til ud på aftenen et par uger – MEN, hvis man ikke er ude er det altid en undskyldning uanset hvad man siger, så den holder ikke uanset hvad – man kan hvad man vil jo !
Lørdag var der pludselig overraskende vind her i Århus (skulle der ikke være ifølge udsigten her), og jeg tænkte at jeg ville tage ud for første gang i år måske på raceboard med stor kite, så ind i bilen sammen med et par halvstore kites og en TT til at lægge på kiten.
Men der var sørme 10m2 vind til TT, så blev et par herlige timer på twintip ved Åkrogen.

Klik på billeder for at se i stor
Inde bag revlen omme ved Tålfor var vandet helt smooth – lækkert nok.

Og krydsede så op til Skæring af, og fløj tilbage igen senere – måtte stoppe et par gange og banke is af baren, da der var minus 2 grader.
Og har et hul i min tørdragt, så da jeg skulle lave et langt bodydrag kom der en del vand ind – men det blev “varmet” væk da jeg kom igang igen.
Dejligt at få indstillet krop og sjæl til vinterforhold igen, så er man da klar !

—————————————————————

Søndag blev det Grenå Strand – Saksild var en mulighed, men det tager lidt længere at køre til Saksild, så Grenå er hurtigere/nemmere at komme til, og langt bedre bølger, så afsted afsted søndag nu kroppen var i gear til vinteren, og op med en 9m2 der var liiige stor nok en overgang, men det kunne lige gå.

Krydsede op fra Polderrev til Molen (og senere ned igen forbi Polderrev)

Oppe ved molen var der en volleyballbane, hvor der var kraftige pløkke man kunne bruge til at lande/launche med – perfekt !
Så satte kitecams på og så afsted ud igen.

Dejligt – og det var varmt i dag, måske en halv grads tø ligefrem !

Fede forhold, og hovedhøjde lange bølger c”,)

Det var SÅ stor en fornøjelse at komme ud i bølger igen – selvom der først skulle stilles og skiftes stropper til “vinter” forhold, gøres større og skiftes til større – men når først ude var det guld.

Virkelig flotte og store bølgesets ind imellem – AAAAAH !

Da jeg kom tilbage til Polderrev efter en 1½ times tid, havde jeg fået varmen, og nu kunne man smide handskerne – og tog ud på et andet board (man skal jo sammenligne og undersøge)

Yihaaaa – rene forsider osse på de små bølger, jeg ELSKER det bølgespot 🙂

Det kan være SÅ clean ind imellem, som det ses her, men først og fremmest er bølgerne virkelig stejle for det meste (dog ikke lige her).

Vidunderlig søndag – fik lidt over 3 timer i pragtfulde forhold, og en del større bølger end ventet – og fik testet kitecams samtidig

Og nu her hjemme om aftenen begynder det at sne en del – hyggeligt – der var kun let sne i luften mens jeg var ude, så ikke galt.
(Jeg har forøvrigt to Sony TX10/20 kitecams, så hvis nogen er interesseret i det ene ?)
Nu kan man lidt igen, batterierne (på mig) er ladet op nu, efter en rigtig bølgesession
Håber mange andre fik brugt den vindrige weekend vi har haft.
c”,) Peter Frank

Related Articles

Responses