Snowkite i Haugastøl i uge 8 (20-28/2)

Sidste år var vi en flok afsted på snowkite til Haugastøl i Norge. En stor oplevelse, som vi vil gentage i år og gerne dele med nogle flere danske kitesurfere.

Haugastøl er Norges mekka for snowkiting med Hardangervidda lige uden for vinduet (https://www.haugastol.no/spotkart ). Hvis vejret ikke er til snowkite, ligger Geilos bakker kun 20 km væk (http://www.visitnorway.no/reisemal/ostlandet/geilo/), og så er der selvfølgelig masser af præparerede spor til langrend i området.
Vi bestiller værelser på Haugastøl (https://www.haugastol.no/), hvor man enten selv kan stå for madlavningen eller betale sig fra at spise på stedet. Transport foregår helt klart lettest i bil (9,5 time gennem Sverige).
Hvis du aldrig har kitesurfet men har styr på ski eller snowboard, er snowkite en fantastisk genvej til at komme i gang på vandet til foråret. Så hold dig ikke tilbage, hvis du er begynder, eller hvis du vil have nogle begyndere med. Når vi ved lidt mere om, hvem der vil med, finder vi ud af, om vi skal lave en aftale med nogle lokale instruktører eller selv tage nogle med.
Hvis du er interesseret i at tage med, så skriv her i tråden, og så må vi prøve at samle folk til nogle biler og lejligheder.

Kh Søren, Niels og Thomas

Related Articles

Responses