Lyn-X open og Kitetour tilmelding

Surfer Arkiv

Nu er tilmeldingen åbent til et helt nyt spændende event ”LYN-X OPEN”Kom og vær med til Lyn-X Open d. 10-11 Juni 2017. Vi har fyldt weekenden op med masser vandsportsaktiviteter til begyndere såvel som øvede, børn som voksne, kvinder som mænd. Glæd dig til en våd weekend med massere events, mennesker og god stemning på Lynæs havn.Se mere på deres hjemmeside:http://lyn-x.dk/Lyn-X Open har valgt at sponsere Kitetouren i indeværende sæson, hvilket vi er rigtigt glade og stolte over. Vi skal derfor afholde vores 2. stop i forbindelse med Lyn-X Open. Stævnet vil fungere som et fast stævne, vi har derfor fast base i Lynæs, og sejladserne skal forgå der. Er du i tvivl om forskellen på faste og mobile stævner,kan du læse mere om det herhttp://kitetour.dk/deltag/staevnetyper
På kitetouren dyster vi både i freestyle og i Big Air. Hvis man vil sejle freestyle er der 3 rækker at vælge imellem. Der er en A række hvor de bedste danske sejlere dyster mod hinanden, her er det hovedsagligt unhooked tricks som bliver bedømt. B rækken er for sejlere i alle aldre og niveauer. Der kan man være med som helt ny, og frem til man begynder at lave handlepass tricks. Hvis man laver et pass i B rækken bliver det ikke dømt, så er det tid til at rykke op i A rækken.Q rækken er for alle de seje piger.
Cabrinha Big Air.Så er det tid til at finde dit højeste hop og dit største smil frem! Tag med til Cabrinha BIG AIR!Er du kitesurfer? Vil du have det sjovt? Tag din bedste kitebuddy under armen og kom af sted, ALLE kan være med!Det bliver Danmarks højeste og med garanti sjoveste kitesurfevent, hvor du har chancen for at konkurrere og ikke mindst have det vanvittigt sjovt med en masse andre surfere fra hele Danmark!Hvis ikke du har din egen højdemåler har vi et begrænset antal WOO’s vi låner ud, bare kryds af under tilmeldingen. Vi vil op til stævnet sørge for der bliver sendt et WOO mount hjem til dig, som du skal montere på dit board inden stævnestart.Eventet kommer til at bestå af 4 heats*:1. Heat 1 – Alle sejler mod hinanden. Varighed 30 min. De 10 højeste hop går videre.2. Heat 2 – De 10 der er gået videre sejler. Varighed 20 min. De 5 højeste hop går videre.3. Heat 3 – De 5 der er gået videre sejler. Varighed 15 min. De 2 højeste hop går videre.4. Heat 4 – FINALE. De 2 der er gået videre sejler. Varighed 10 min.
*Antal af heats og deltagere der går videre kan variere alt efter hvor mange deltagere der er til det pågældende event.Tilmeldingen på Kitetour.dk under fanen Deltag. Eller brug dette linkhttp://kbdk.dk/cms/eventoverview.aspxPrisen er som sædvanligt 200 kr. for A, B og Q på KitetourenCabrinha Big Air koster kr.100 kr.Sidste tilmelding søndag d.4/6-17 kl. 23.59Forplejning, overnatning og parkering kan ses påhttp://lyn-x.dk/faciliteter/- vi får et parkeringsareal reserveret til alle deltagerne. Dette vil komme i et brief op til eventet – her er mulighed for parkering allerede fra fredag. Lynæs Surfcenter inviterer kitetouren og de andre surf stævner, surf klubber og surf forretninger til øl og live musik med Oliver Lûbbert d. 9 under halvtaget. Derudover er stor fest for alle på Lynæs Bådeværft d. 10! – det skal nok blive en sjov weekend!
Vi ses i LynæsMvhKitetour Crew

Related Articles

Responses