Wave DM i Hvide Sande, open for all!

DM Wave

Vi gør det på en ny måde. Vi sætter surfing der inspirerer i focus, vi sætter glæden ved at dele bølger og oplevelser med hinanden højst, og vi respekterer glæder ved at de bedste skal have lov til at vise deres kunnen så vi alle kan være enige om hvem er Danmarks bedste 5 sejlere.

Vi sejler lørdag i Hvide Sande enten den 08.

Mødested, lørdag-søndag kl 09.30 WestWind, Ørhagevej 189 Klitmøller.
Det koster 150,- at være med, betales lørdag morgen kl 09.30 til skippermøde kontant. Der kan samtidigt bestilles Sandwish og Vand ved samme lejlighed som leveres på spottet.
Vi regner med at sejle fra 11-16 både danskere og udlændinge, sejler finalerne på 30min med de 5 bedste mænd, og 3 bedste kvinder fra kl 16-17.

Ørgreen kommer med Jetski til at fragte LDT rundt på hele dagen, så alle kan få nogle fantastiske skud i kassen af kitesurfing i bølger, noget som er så svært at fange! Desuden sponserer de nogle sindsygt lækre præmier til deltagerne.

Jyske Bank kommer med deres Kamera crew som laver http://www.jyskebank.tv og optager hele dagen til deres TV kanal.

Vi har prøvet at skabe en wave-weekend der skal være fuld af glade bølgesejlere, der gider at vise deres kunnen frem for andre, og nyde at opleve bølgevenner inspirerer dem til at prøve nye ting. Vi glæder os til at få en fantastisk dag på vandet med alle jer der nyder Bølgerne som vi gør.

Mikkel Eliasen @megabjoernen og Lars47 @lars47

Related Articles

Responses