Surfing i Algarve

Så er jeg her med min første blog. Jeg kitesurfer ikke så meget, som jeg har gjort tidligere, og har lagt lidt af min energi i surfing.
I sommers har jeg været i Portugal to gange, en gang med en kammerat og én gang med min familie. Begge gange har jeg surfet i det kolde middelhavsvand i Portugal.
Denne blog handler om at fortælle jer surferdudes derude, at Portugal er super undervurdereret, når vi snakker surfing generelt. Jeg var der om sommeren, hvor der typisk er mindre bølge end om vintereren og efterår og forår, men alligevel havde jeg virkelig good times.

Billedet er fra den anden tur til Portugal, hvor jeg desværre kun var på sydkysten, hvor de mindre bølger var. Klik her hvis du ønsker at se flere billeder fra surfing i Portugal.
Gode råd Portugal og især Algarve er kendt for deres mange solskinsdage, og det er vigtigt at passe på solen, da den er væsentlig skarpere end herhjemme. Det fandt jeg hurtigt ud af, da jeg var dernede og jeg blev meget solskoldet, især i ansigtet, da jeg havde våddragt som selvfølgelig ikke dækket ansigtet, det gik udover læberne som blev ramt. Her er det vigtigt at beskytte læberne. Det kan ødelægge en rejse meget, hvis man bliver hårdt ramt af solen.
Ellers kan jeg anbefale Ericeira, Sagres, Amado som surfspots og Good Feeling hostel, samt gå i byen i Lagos og Ericeira.
Aktiviteter
Surfing var det primære jeg tog derover for, men der er også muligt at slappe af ved stranden, gå i byen, prøve stand up paddle tour, shopping i Lissabon. Købte faktisk en bog derovre på engelsk, som handlede om job og karriere. Ellers kan man købe meget fedt tøj derovre.
Kitesurfingmuligheder
Jeg fik ikke kitesurfet i Portugal, som sagt. Men jeg har det sådan, at når man er et sted, hvor der er gode muligheder for bølgesurf, så skal man gøre det. Kitesurfing er pisse fedt i Danmark og andre steder hvor vinden er god. Jeg vil komme ind på nogle gode spots i Europa til kitesurfing i min næste blog.

Related Articles

Responses