TAG MED PÅ KITECAMP

AlohaCamp 2014 –23. til 25. maj
Igen i år afholder vi den populære AlohaCamp.
AlohaCamp er for alle niveauer og vi lægger stor vægt på hygge og dejligt samvær. At så mange kommer igen år efter år, bekræfter os i at vi gør det rigtige. Vil du være med, så er det nu du skal tilmelde dig … der er nemlig ikke ubegrænsede pladser.

Denne gang har vi valgt at lægge begivenhederne på Feddet Camping. Vi skal bo i nye lækre hytter i et naturskønt område, kun få minutter fra vandet. Ud over at have to gode strande, ligger området centralt mellem en masse dejlige kitespots, så der er masser af muligheder for sejlads uanset vindretning. Derudoverbyder stedet på masser af faciliteter (Svømmehal, Udespa, Motocross, Golf, Basketball, Beachvolley, etc), så skulle vinden svigte, er du sikker på at få en skøn weekend alligevel.

AlohaCamp er som sagt for alle, ønsker du bare at slappe af en weekend, vil du have et par enetimer for lige at pudse formen af, eller skal du læreat kitesurfe for første gang, så er alle muligheder åbne.

Lær at kitesurfe på den bedste måde
At tage på kitecamp er nok den bedste måde at lære at kitesurfe på. Du får et intensivt forløb som andre undervisningsformer ikke kan leve op til og samtidig får du en hyggelig og afslappe weekend med søde mennesker. Det er vores erfaring at mange af vores kursister vender tilbage igen og igen bare for at hygge med. Så der er god basis for at snakke kitesurf, nørde udstyr og møde nye søde mennesker som man kan sejle med i fremtiden.
Og når du vælger årets første kitecamp får du mest ud af sæsonen!

Prøv den nye udstyr
Som hvert år har du mulighed for at prøve alt det nye udstyr fra en lang række mærker.

Hvad siger folk?
“En super hyggelig camp som jeg trygt kan anbefale. Og så er det bare super lækkert at surfe hele formiddagen og når man er sulten og tørstig bare lige sejle ind til stranden hvor mr. Claus disker op med lækre sandwiches – luksus.” – Jacob Højlund
“Der er lækker morgenmad, og morgen session til de morgenfriske på campen! Herefter fortsætter undervisningen for begynderne, og de øvet hjælper til og giver nogle gode råd videre. Frokosten bliver nydt på stranden med højt humør og glade mennesker. Ingen tvivl om, at der er mange, der igen i år glæder os til en fantastisk Aloha Kitecamp!” – Therese Taabbel

Du kan læse mere om ALOHACAMP og TILMELD DIG HER

Related Articles

Responses