Tilmelding åbent for Kitetour Fyn

Kitetour Fyn og den sydlige del af Jylland
Vi nærmer os nu det 2. stop på dette års Kitetour, som igen i år er et mobilt stævne, denne gang med udgangspunkt på hele Fyn. Vi har her nogle fantastiske spots med helt fladt vand og hvis vejrguderne er med os så er der lagt op til et klasse stævne!
Hvis der mod alle odds ikke skulle være vind på Fyn, har vi i år udvidet stævnet området til også at dække den sydlige del af Jylland. Det vil sige at vi kan benytte alt syd for Blåvand, ned til den dansk tyske grænse.

Tilmeldingen foregår her:http://kbdk.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=9
Prisen er som sædvanligt 200 kr for A og B, gratis for Q
Tilmeldingen lukker søndag d.8 juni kl. 00.00
Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9.30 på det valgte spot. Denne gang kræver vi at folk tjekker ind ved os arrangører.

Hvis det er lørdag vi sejler, vil vi forsøge at lave noget aftensmad samlet, i det område hvor vi har sejlet. Er det kun søndag regner vi med at folk hellere vil hjem, så ingen fællesspisning der. Vi kommer med flere oplysninger om aftensmad til skippermødet.

Det er vigtigt at fastslå, at stævnet kun bliver til noget hvis der kommer ordentlige vindmeldinger. Helt frem til fredag d. 13. juni kl. 18, er det muligt at arrangementet aflyses. Hvis det bliver aflyst inden stævnet bliver sat igang får alle deres tilmeldingsgebyr på 200,- tilbage eller man kan vælge at få dem overført til næste stævne.
Vi ser frem til at se Jer alle sammen til endnu et fedt stævne, denne gang regner vi med vinden også kommer!

0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false
Kitetours sponsore 2014 er: Kellmann Skilte, Hvidbjerg Camping, Liquid force, Vaavud,North, Kirkeløkke, Mystic, RentAboard, Oure, Kitesurferen.dk,Quiksilver, Snickers, Sony, Aloha Camp, Kitefix, solex, tingdal, corran og kiteboardingExercises.com

Related Articles

Responses