Tilmelding Åbent Kitetour 1. stop Fyn og den sydlige del af Jylland

Vi nærmer os nu det 1. stop på dette års Kitetour, som i år er et mobilt stævne, denne gang med udgangspunkt på hele Fyn. Vi har her nogle fantastiske spots med helt fladt vand og hvis vejrguderne er med os så er der lagt op til et klasse stævne!
Hvis der mod alle odds ikke skulle være vind på Fyn, har vi i år igen udvidet stævneområdet til også at dække den sydlige del af Jylland. Det vil sige, at vi kan benytte alt syd for Blåvand, ned til den dansk tyske grænse.

Tilmeldingen på Kitetour.dk under fanen Deltag.
http://kbdk.klub-modul.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=1

Prisen er som sædvanligt 200 kr. for A, B og Q på Kitetouren
Cabrinah kiterace koster 100 kr.

Kitetour = herlige dage på stranden med socialt samvær og Freestyle/race mod vennerne. Det er hyggen og de gode oplevelser der er i fokus.

I kite race sejles der på twintip-boards (max. 6 cm finner). Alt foregår i uformelle rammer, reglerne er simple og der kan ikke nedlægges protest mm.
ALLE kan være med og uanset niveau og udstyr.

Skippermødet er som udgangspunkt begge dage kl. 9.30 på det valgte spot. Denne gang kræver vi at folk tjekker ind ved os arrangører.

Hvis det er lørdag vi sejler, vil vi forsøge at lave noget aftensmad samlet, i det område hvor vi har sejlet. Er det kun søndag regner vi med at folk hellere vil hjem, så ingen fællesspisning der. Vi kommer med flere oplysninger om aftensmad til skippermødet.

Det er vigtigt at fastslå, at stævnet kun bliver til noget hvis der kommer ordentlige vindmeldinger. Helt frem til fredag d. 08. maj kl. 18, er det muligt at arrangementet aflyses. Hvis det bliver aflyst inden stævnet bliver sat igang får alle deres tilmeldingsgebyr på 200/100 kr,- tilbage eller man kan vælge at få dem overført til næste stævne.

Vi ser frem til at se Jer alle sammen til endnu et fedt stævne.

sponsore
Kitetours sponsore 2015 er: Kellmann Skilte, Waterz, Liquid force, Vaavud, North, Naiash, Mystic, RentAboard, Kitesurferen.dk,Quiksilver, Sony, Aloha Camp, Ripcurl, solex, tingdal, Aloha Camp, Quicksilver, Slingshot, O´neill, Nexo Danmark, Glidesoul. Dyreborg tømrer og sneker, borgs surfshop.dk

Related Articles

Responses