Vil du med til Brasil til efteråret?

Så går turen igen til Brasil, og den lille hyggelige fiskerlandsby Taiba. Sidste efterår var vi en lille gruppe på 7 personer som gik sammen i et “splejsehold” og tog turen til Taiba. Jeg havde via en af mine norske venner fået skaffet et rigtig dejligt hus på en rigitg nice resort i den lille fiskerlandsby Taiba. Det blev en rigtig dejlig tur, med god surf, god mad, stor hygge og mange oplevelser. Så nu gentager vi succesen, og denne gang er det Steffen V. Olsen (som mange kender som en af arrangørene bag Læsø Kitecamp), og undertegnede som påtager os at lave arbejdet med realiseringen af turen.
NB! TUREN ER NU LUKKET FOR TILMELDING DA DE NU ER FULDBOOKET. HVIS DU ØNSKER AT KOMME PÅ VENTELISTE _ SÅ BENYT VENLIGST SAMME KONTAKTINFO!

Vi har lejet huset (husene) fra mandag den 17. november til Mandag den 01. december. Dette er den bedste periode, da den ligger i den kolde del af det scandinaviske efterår, men aligevel før juletiden begynner herhjemme (mange vil gerne have julen herhjemme).
Her kan du læse en lille rejseblog fra sidste års tur :LINK
Kort om Taiba og Ceararegionen
Taiba er en lille fiskerlandsby som ligger ca 30 km nord for Cumbuco, og ca 130 fra Fortealeza. Byen er nærmest uspoleret, og den originale levestil er intakt (i modsætning til Cumbuco). Ceara regionen i Brasil en meget fattig, og de fleste har sit yrke i fiskeriet og landbruget. Regionen byder på endeløse lange hvide strande, massevis af pannekageflade laguner og utroligt behageligt klima. Brasilianerne fra regionen er venlige, og hvis man kilder dem på maven – smiler de også. Selvom området er fattigt, så serverer de noget fantastisk god og velsmagende mad – der er rigeligt og det er billig.

Kort om huset
Huset vi skal bo består af et hovedhus med stort køkken, stue , toilet og en stor suite med boblebadekar m.v. I tilæg er der en sidebygning med A/V rum som også kan bruges som soverum. I tilæg er der 3 selvstændige bungalows med eget bat/toilet – rigtig nice. I mellem bungalows og hovedhus er det en gårdhave som giver behagelig skygge, og oftes bruges når vi slapper af. På havsiden af huset liggerhaven direkte til havet med stor swimmingpoole, udendørs bad, køkken med bla brænde Pizzaovn, loungemøbler, hængekøjer osv, Virkelig behageligt hus.

Vil du gerne med til Brasil, og Taiba i efteråret – så gå til denne tråd: Her finder du kontaktinfo m.v. LINK
Kort opsummering af tidspunkt, priser og vilkår:
Sted: Taiba, Ceara, Brasil
Tidspunk: fra 17. november til 01 december 2014
Antal pladser:8/16
Pris: ca DKK 1.250,- pr uge (ca DKK 2.500,-) – dette reguleres i forhold til antal personer
Hvad er inkluderet: Overnatning i villa
Obligatoriske ting som der splejses om:
* Morgenmad ca 5 Rais pr dag = ca kr 12,- pr dag
* Renhold – ca 50 Rais pr dag ca kr 120,- / 8 = kr 15,- pr dag pr pers.
* Beachbuggy – ca 120 Rais pr dag pr buggy /4 pers = kr 72,- pr pers pr dag + bensin (normalprisen er fra 150-175 Rais pr dag – men jeg har Fluid deal)

Sidste år brugte jeg omkring kr 7.000,- på 16 dage incl. alt af mad, drikkevarer, indkøb – alt – og så sparede jeg ikke på noget 🙂
Men selvom dette er billigt, så er det som nævnt et splejsehold, og priserne vil kunne ændre sig lidt!
Hvis du står i en situation hvor din økonomi ikke kan tåle at priser m.v. kan ændre sig nogle hundrede kroner – så skal du ikke rejse hele vejen til Brasil.
Turen en ren hyggetur blandt venner – der er ingen som er “rejseguide” eller turleder på denne tur . Vi deler af de erfaringer vi har, og bruger de kontaktnet vi har for at få en top tur for alle deltagere.
Hvis du kunne tænke dig at komme med – så tag kontakt med mig på [email protected] ring mig på tlf +47 9700 6566

Related Articles

Responses