Vil du med til Brasil

Så går turen igen til Brasil, og den lille fiskerlandsby, Taiba.
Sidste efterår var vi en flok på 7-8 stykker som rejste til Brasil for at forlænge sommeren, eller afkorte vinteren om man vil.
I år har Steffen (kendt som en af bagmændene bag Læsø kitecamp), og ut. gået sammen for at realisere Taibaturen 2014.
Kort om Taiba:
Taiba er en lille fiskerlandsby som ligger ca 30 km nord for Cumbuco i Ceara regionen nord i Barsil. Det er en lille fredelig by, som har bevaret sin brasilianske charme ( i modsætning til f.eks Cumbuco og andre turistbyer). Byen har en håndfuld små, men dejlige restauranter, et par madbutikker og lidt forskællige andre butikker.
Kort om kitespotsene:
I selve Taiba ligger Taibalagunen. Det er en stor lagune (afhængig af vandmengde). Vandet er helt fladt, og lagunen er ikke crowded som de laguner som ligger omkring Cumbuco. I taiba finder du også “Sceret Spot” som er en lagune (et rev) i havet. Når vandet er lavt, så danner dette rev/banken en stor lagune med helt fladt vand. Ca 15 minutter længere nord på ligger Paracuru som også har en “hav lagune”. Ellers kan der sejles bølger på det meste sf kysten, men i havet uden for huset, og på spottet som hedder Tikiti, er der bedst forhold i Taiba.
Kort om huset:
Huset ligger på en lukket resort. Huset består af et hovedhus med stort køkken, stue, stor suite med eget bad, og lidt andre ting. Så er der et AV rum som også til mød kan bruges som soveværelse. I tillæg er der 3 selvstændige bungalows med eget bad og toilet. I mellem dette er der en dejlig gårdhave som er dejlig sval at bruge når man samles og skal hygge. På havsiden af huset er der en stor have, men swimmingpool, udendørs køkken med bla brænde pizza ovn. Udendørs bruser med ferskvand, massevis af solsenge, hængekøjer, osv. Rigtig dejligt og trygt hus.

Related Articles

Responses