Xboard strapless air series

Surfer Arkiv

En mindre sending boards af Cosmo 5´1″, Quantum 5´2″ samt Quasar 5´5″ (FLIGHT47) med 9mm wood stringer, carbon vector net og med FCS II finner er på vej til DK og lander i løbet af sommeren så de kan gøre gavn på de danske kyster til en blæsende og bølgerig efterårssæson 🙂
Disse boards er alle designet til at virke optimalt i danske forhold, med avancerede bundkonturer samt et afstemt flex der giver ekstrem rolig sejllads i danske choppede forhold, samtidig med at de har en effektiv rocker der går ekstremt god højde og starter tidligt alt imens de drejer sindsygt skarpt og snappy. Dette er næste generation af boards der tager et markant hop videre performancemæssigt fra de gamle runde og slanke brædder. De fleste der har prøvet denne type boards ser sig ikke tilbage. Samtidig er denne konstruktion meget let men også holdbar og kan godt tåle airs under fødderne på gode sejlere og vores prototyper har vist virkelig god holdbarhed trods vedvarende (mis)brug.
De korte designs gør også at boardsne har en ekstremt god balance i luften når man laver airs. Så på alle måder outperformer disse boards det der tidligere er set.
En del af denne sending er allerede afsat på forordrer, imens resten lander i KiteCPH og Borgs Surfshop. Vil du være sikker på at få et af disse unikke boards inden de bliver udsolgt, så bestil i butikken eller ved at kontakte os direkte på [email protected] et godt tilbud.</p>
<p></p>
<p><img src="/images/cosmo51.JPG” alt=”cosmo51″>

Cosmo 5´1″ x 18,5″ x 1.76″ 18,9L – ekstrem loose og snappy og virkelig sjov og slashy i selv de mindste bølger, men virker også glimrende i mellemstore og store forhold.

Quantum 5´2″ (aka “Firkanten”): 5´2″ x 17,5″ x 1″ – et utrolig stabil og velsejlende board der drejer ekstremt skarp og ligger under fødderne som intet andet når der laves airs. Virker optimalt i små og mellemstore bølger. Kræver mere input end Cosmo, men ligger til gengæld meget forudsigeligt og roligt både ligeud og ved skarpe sving. Et nemt board til overgangen fra TT.

Quasar (aka Flight47): 5´5″: 5´5″ x 17,99″ x 1,6″ 18L – et kompromisløst board til både airs og bølger som er udviklet i samarbejde med Lars47.
Mere info på Xboard.dk følger.
Inserts til fodstropper kan isættes mod merpris.

WordPress databasefejl: [Too many words in a FTS phrase or proximity search]
SELECT DISTINCT wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND MATCH (post_title,post_content) AGAINST ('Xboard strapless air series En mindre sending boards af Cosmo 5´1\", Quantum 5´2\" samt Quasar 5´5\" (FLIGHT47) med 9mm wood stringer, carbon vector net og med FCS II finner er på vej til DK og lander i løbet af sommeren så de kan gøre gavn på de danske kyster til en blæsende og bølgerig efterårssæson :-) Disse boards er alle designet til at virke optimalt i danske forhold, med avancerede bundkonturer samt et afstemt flex der giver ekstrem rolig sejllads i danske choppede forhold, samtidig med at de har en effektiv rocker der går ekstremt god højde og starter tidligt alt imens de drejer sindsygt skarpt og snappy. Dette er næste generation af boards der tager et markant hop videre performancemæssigt fra de gamle runde og slanke brædder. De fleste der har prøvet denne type boards ser sig ikke tilbage. Samtidig er denne konstruktion meget let men også holdbar og kan godt tåle airs under fødderne på gode sejlere og vores prototyper har vist virkelig god holdbarhed trods vedvarende (mis)brug. De korte designs gør også at boardsne har en ekstremt god balance i luften når man laver airs. Så på alle måder outperformer disse boards det der tidligere er set. En del af denne sending er allerede afsat på forordrer, imens resten lander i KiteCPH og Borgs Surfshop. Vil du være sikker på at få et af disse unikke boards inden de bliver udsolgt, så bestil i butikken eller ved at kontakte os direkte på [email protected] et godt tilbud.&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;/p&gt; &lt;p&gt;&lt;img src=&quot;/images/cosmo51.JPG\" alt=\"cosmo51\"> Cosmo 5´1\" x 18,5\" x 1.76\" 18,9L - ekstrem loose og snappy og virkelig sjov og slashy i selv de mindste bølger, men virker også glimrende i mellemstore og store forhold. Quantum 5´2\" (aka \"Firkanten\"): 5´2\" x 17,5\" x 1\" - et utrolig stabil og velsejlende board der drejer ekstremt skarp og ligger under fødderne som intet andet når der laves airs. Virker optimalt i små og mellemstore bølger. Kræver mere input end Cosmo, men ligger til gengæld meget forudsigeligt og roligt både ligeud og ved skarpe sving. Et nemt board til overgangen fra TT. Quasar (aka Flight47): 5´5\": 5´5\" x 17,99\" x 1,6\" 18L - et kompromisløst board til både airs og bølger som er udviklet i samarbejde med Lars47. Mere info på Xboard.dk følger. Inserts til fodstropper kan isættes mod merpris.') AND wp_posts.post_date < '2024-05-24 00:20:45' AND wp_posts.post_status = 'publish' AND wp_posts.ID != 1711 AND wp_posts.post_type IN ('post') LIMIT 0, 2

Responses