Soloshot og TT i ASP (Video)

Surfer Arkiv


Amager Strand og selv-straffer-action på en twin tip, det er sgu god kitesurfing. I fredags havde jeg en fridag og der var fin, dog gusty, vind til Amager Strandpark i en lidt for sydlig retning. Lars 47 tog imod dernede og der var flere ude på foils og TT osv.

Brisse skød den med noget gammelfar freestyle, så det var sgu også det jeg skulle prøve, trods jeg stort set ikke har været ude på TT i år. Det er altid sjovt at prøve at finde det gamle rustne tricks frem fra møl-posen, og helt fantastisk fedt hvis det også endda lykkes at sætte et af dem ind imellem. En vigtig ting er at der er andre ude, specielt når det er en som Brisse som kan mange fede tricks, det er motiverende.
Det var en super sjov session og jeg fik pryglet mig selv godt og grundigt. Folk der ikke har været igennem den process der er at lære og vedligeholde freestyle tricks med lav kite og passes osv, mangler den livserfaring 🙂 Her mandagen efter er jeg stadig meget øm i specielt nakken, men også ryggen, armene og benene. Når man nærmer sig de 40, er i halvdårlig form og ikke sejler TT særlig tit skal jeg lige love for at det mærkes i kroppen bagefter. Men det er den gode slags smerte/ømhed. Fordi man har givet noget af sig selv…så det var en sessiom hvor jeg prøvede at give den gas, indtil kræfterne slap op efter 10-15 minutter 😀 Når jeg så ser videoen bagefter kan jeg godt se at det slet ikke var særlig vildt, men jeg lever i illusionen.
Efter der ikke var mere energi til TT blev det til et smut ud på freeride foil, det var underligt..der manglede ligesom noget efter ok vellykket TT action..hver slags surf til sin tid, TT var det rigtige valg for mig i fredags.
Sejlede med min gode gamle hifiX-2 13´er, der er sgu stadig ikke lavet en bedre freestyle kite så vidt jeg ved. Gad kun lave tricks på styrbord halse..sådan er det med strandparken i SØ.

Soloshot´en har jeg bøvlet meget med og haft knas med at få til at virke, men i strandparken (i læ af min Caddy) har jeg haft ok success med den. I fredags levede den helt op til de forventninger man kan have til sådan et cam, tidligere har den være elendig og været skyld i at have misset film fra diverse sessions.

@alsbirk

Related Articles

Responses