Bali i Indonesien, Surftrip 2007

Surfer Arkiv

Når alt er trist og gråt herhjemme, gælder det om at finde billige flybilletter på nettet, for så at komme væk fra Danmark og ned til det turkisblå vand. Vennerne Folke Nørgaard, Henrik Eriksen og Morten Lander var i hvert fald enige om dette. Derfor blev kufferten pakket med så meget surfgrej som muligt, og så var det af sted på en 30 timers rejse til Indonesien. Efter en lang rejse og en dårlig nats søvn på et endnu dårligere hotel, blev der lejet scootere for at finde spots med et board fastgjort til scooteren.

Første Udfordringer

På Bali kører man i venstre side af vejen, og det var ikke mere end 200 meter ude af byen, før Morten kørte over for rødt i den forkerte side, ramte en anden scooter og blev stoppet af politiet. Heldigvis kan man i sådanne situationer betale sig fra forseelsen, men Morten blev aldrig rigtig tryg ved at køre scooter igen på ferien. Faktisk blev han så bange, at han nægtede at køre de andre dage. Det viste sig dog ikke at være nødvendigt, da der lige ved siden af hotellet var et bureau, der solgte bådturer med alt inkluderet, hvilket lød for godt til at være sandt.

Den Ultimative Surfing Oplevelse

Den beslutning blev fejret med en bytur ud over det sædvanlige. Vi mødte besætningen og de andre deltagere på turen, herunder Brad og Noel fra USA, Froggy fra Sydafrika og Tod fra Australien. Sammen med det danske trekløver udgjorde de et erfarent surferhold, klar til at tage på eventyr til verdensklasse spots langt væk fra turisme og crowds.

Eventyrlige Surfing Spots

Vi startede med at sejle fra Sanur på Bali mod Nusa Lembongan og videre til Lombok, hvor vi surfede på spots som ‘Ship Wrecks’ og ‘Desert Point’. Hver destination bød på unikke udfordringer og uforglemmelige oplevelser, fra klippeformationer til mødet med lokale surfere og hemmelige spots.

Udfordringer og Triumfer

Turen bød også på personlige udfordringer, som da Folke blev ramt af sin finne og fik et grimt snitsår, eller da frygten for de stejle klipper ved ‘Eckos’ lå i baghovedet på alle undtagen Noel. Trods dette fik vi nogle fantastiske ture og oplevede surfing på et helt nyt niveau.

En Hyldest til Bali

Efter 14 dage i Indonesien er vi tilbage i Danmark med ny modstandskraft mod den truende vinterdepression. Bali, med sit venlige folkefærd og fantastiske kultur, har givet os oplevelser for livet. Selvom øen har sine udfordringer, er det et sted, vi varmt kan anbefale til andre.

God jul til Alle
Morten, Folke og Henrik

Tak til vores sponsorer: Morten: 69slam, Quiksilver, CCP Folke: Quiksilver Henrik: Reef, Spider, West Wind.

Related Articles

Responses