Sommervind

Surfer Arkiv

ENDELIG blev det sommer, juhu !
Torsdag den 2/7 var det sommervejr seriøst for første gang, OG vind samtidig – skønt, en blogfor torsdagen efter arbejde:-)

Klik på billeder for at se i stor
Afsted afsted mod Grenå, der var 11m/s deroppe midt på eftermiddagen 🙂

Vind til en 7m2 og bølgeboard da jeg kommer, og rigger op – men den dør da jeg er klar, så skynder mig at pumpe en 9m2 og så ud.

Nøøøj, hvor er det skønt at mærke vind og bølger, samtidig med den første sommerdag hvor man kan sejle i “alt”, uden at fryse.
De fedeste bølger der står flot og bare skal skamrides !

Solen i vandet og den lysegrønne farve – ELSKER den danske sommer – her nogleclean bølger at lege i.

Vinden falder, og jeg benytter chancen til at ride hele vejen ned til molen, nu man ikke kan gå højde – bølger kan man jo altid ride uanset vinden nærmest.

Den blev hurtigt for fesen, så jeg rigger ned til min 7er der jo lå klar – og ud på hydrofoil nu, FANTASTISK vejr og farver, og kun tang inde bag revlerne så fint.

HOLD da op, bølgerne er ikke fadet, tværtimod – vinden gik ned, men bølgerne kom der stadig, måske enda flottere, og mere sideshore – NOGET var på vej 😉

Det gik konge i dag, med at ride og lege i bølgerne – så et eller andet hænger åbenbart ved, nogen gange i hvert fald….

FEEEEEDT – swells der ruller ind !

Outside er det ret fladt, ahem, dvs mega choppet men ligemeget på en hydrofoil jo.

Og så et af de største sets, man skulle pænt langt ned mod molen, men YOWSA hvor en størrelse der så dukkede op – hvor er det bare fedt at ride bølger på hydrofoil, at mærke den og blive et med bølgen, nirvana !

Fed fed torsdag til alle 🙂

Vinden fadede sent om aftenen – her max zoom upwind, bølgerne fader osse nu, men det er den flotteste strand der findes næsten…

Brian tager ud nu med sin 12m2 Solo godt depoweret – skønt at se!

Og vandet ? Det har været mellem 16 og 19 grader i går, og i dag mellem 18 og 20, mums – der må bades !!!

Vidunderlig dag, en sommerdag med 7m2 vind til små boards, og vind til hydrofoil og 7-10m2 senere, skønne bølger, godt selskab (Allan og Ebbe og mange andre var der), svært at forlange mere, og med en hydrofoil er det pludselig slut med lange boller fordi vinden dropper, for så er det en ny verden åbner sig.
Uanset hvad, vildt at opleve en dag med de temperaturer, bølger og vind til små kites og boards, og så bølger til hydrofoil – samme eftermiddag

@pf

Related Articles

Responses