Stilhed

Surfer Arkiv

På en vidunderlig sommeraften fredag den 7/8-2015 BackYards i 2-3½ m/s vind.
Var ude med mit ultimative letvindsgear dvs en lidt kortere mast, en god forvinge, letplanende board, og en 11m2 foilkite.Her kan jeg starte i 2m/s, og ville prøve at vise “Stilheden” når man sejler i marginale forhold, og sætter farten lidt ned.
Der var dog omkring 3 m/s da jeg sejlede her i starten, så masser af vind, helt perfekt faktisk så nemt at carve flyvende rundt både up og downloop.
Senere faldt den til 2 (målt i 8 meters højde), og kunne stadig lige sejledog ikke sååå meget overskud til tricks nu – men en varm og dejlig sommeraften her fredag efter arbejde 🙂

Fredag aften i smørluft

Smørluft, og masser af menneskernødden stille aften på stranden med rødvin og hygge.
Sætter jeg farten op kommer der vindstøj, men her hvor jeg prøver at sejle i den lave ende, viser optagelsen vist HVOR stille og skønt det er – man kan faktisk høre den sagte pludren fra den lodrette del af foilen, fordi der ikke er andet lyd i så svag vind – og mansvæver stadigvæk derudaf på det flyvende tæppe- vidunderligt og håber man kan fornemme den ro og stilhed der kan være, på videoklippet?
Og måske det ikke ser pænt ud til sidst, men det er en god og sikker måde at komme ind på lavt vand, at lade sig falde baglæns i – når der er 30cm vand kun, sikkert for både hydrofoil og kamera og kite ogmig 😉

Kamera på pind, kitesurfer på pind – mangler bare en ispind
YEEEES, det er weekend, og total afstresning nu:-)

Hov, der sidder tang på masten/strut’en – skidt pyt, gør ikke det store.
Mit ultimative letvindsboard der stadig kan bruges som freerace med store finner osse, lidt længde og volumen, og en god hydrofoil under det !

Okay, røget i, og skal til at vandstarte – der er lidt at koordinere i så let vind især.

Off We Go – WOW – vildt billede, der var en vanddråbe på linsen som solen ramte bulls eye – skøn effekt og jeg har ikke pillet ved billedet overhovedet.

Den svage pludren på videoen ersprøjt fra devanddråber der plasker lidt op.

Aaaaah, elsker at sejle i marginale forhold når smørluft, det er ren kult, zen,og guld.

Går ind, man kan ikke lave heeeelt så meget med et kamera i hånden, så væk med det og så ud igen nu vinden er faldet men stadig et par m/s så man kan sejle, dejlig aften, og sørme om ikkede bedste venner man kanha’ nemligAnnette og Martin kom forbi på stranden da jeg kom ind 2030 – så bliver aftenen ikke meget bedre c”,)

Skønmåde at starte weekenden på

@pf

Related Articles

Responses