2013 Liquid Force – Borgs Surfshop

Surfer Arkiv

Vi har fået muligheden for at sætte prisen ned på en lang række 2013 Liquid Force produkter, check de nye priser på borgssurfshop.dk og lav en god handel. Envy, HifiX og NRG er de tre kites Liquid Force præsenterer i 2013 og der er en kite til enhver smag.
Liquid Force har stor fokus på at lave et produkt der repræsenterer den højeste kvalitet og performance. Til 2013 er der brugt meget tid på at gennemgå alle detaljer så produkterne fremstår 100% gennemførte, og det mærkes tydeligt når man har fat i de nye kites, det er kvalitet!

Envy er en 3 struttet, 4 linet kite, den vandstarter ekstremt let, er enormt stabil, har godt bundtræk, er let på baren, styrer præsist og hurtigt, stort vindområde, god unhooked. I forhold til sidste års Envy er der mærkbare forbedringer på vandstart, styring, power-depower og performance til freestyle.

Envy er en kite der dækker begynder/freeride/wave/freestyle – så om du skal på boardet første gang, lave dit første hop, igang med unhooked freestyle, eller vil ud i de vildeste bølger(følg feks Jakob Appel, danmarks mester i wave), Envy er din tro følgesvend, og kvaliteten er “bombproof”
Envy fås fra kr. 4895.-

HifiX; Freestyle er hvad denne kite er lavet til, Hurtig, direkte, unhooked tricks, massive kiteloops, masser af pop og slack i uh tricks. Men HifiX har samtidig fået den enorme stabilitet som tidligere Hifis var kendt for tilbage, og er en kite som også mindre erfarne kitere vil have glæde af og kunne vokse med.

Nick Jakobsen som er en af de mest markante danske kiteprofiler bruger HifiX, og nyder godt af det enorme boost og kitens gode kiteloopevner som det ses på det første billede herunder.
HifiX fås fra kr. 5495.-

NRG; hvis du leder efter en kite med masser af power, og stabilt træk er NRG sagen. Som alle andre Liquid Force kites er der dog altid garanti for en kite der har mange flere evner, og så er designet, som på alle 2013 LIquid Force kites, fedt.
NRG fås fra kr. 5795.-

Den nye 2013 bar fra Liquid Force rummer også væsentlige forbedringer.
Den nye swirvel der modvirker snoede forliner er så gennemført. Liquid Force har brugt lang tid på at udvikle denne, for at sikre sig at den ikke bare udgiver sig for at løse et problem, men virkelig gør det. Keramiske lejer koster, men er blevet valgt da det sikrer at swirvelen virker ligeså godt efter flere år, som da kiten blev taget i brug.

Mere tydelig farve angivelse på baren er også et plus.
Alle kites er monteret med det geniale MaxFlow system, så du hurtigt og let kan få pumpet din kite og komme på vandet.
Kig forbi www.borgssurfshop.dk og se mere info om Envy, HifiX, NRG priser, størrelser m.m
Borgssurfshop.dk har alle Liquid Force kites i demo og sender gerne til hele landet, men du kan også booke en demo på din strand, læs mere her.
Borgssurfshop tilbyder finansiering til køb af udstyr, også i forbindelse med byttehandler, se mere om mulighederne her.

Check også de fantastiske 2013 Liquid Force boards ud, med markedets bedste shapes, straps og konstruktion, og til en fantastisk pris.
Blandt de mest interresante boards er Element, som henvender sig til freestyle, men fungerer super allround, ogsåmed faste bindinger. Komplet til kr. 4395.-
Et virkelig fantastisk board, der performer så fedt…

DLX, som har vundet stor anerkendelse for at være et af de bedste wakestyle boards på markedet. Board incl finner til kr. 3995.-

Check også de nye, super stærke waveboards ud, forbedret i konstruktionen fra 2012, komplet med stropper/pads/finner/bag til kr. 5295.-

Kig forbi Liquid Force boards i shoppen og se alle de gode tilbud.
Kontakt os gerne hvis du vil vide mere om Liquid Force produkterne, vi kender dem, og vejleder dig gerne i forhold til køb.
Vi garanterer dig en god handel.

@andersborg

Related Articles

Responses