2013 Liquid Force ENVY – Borgs Surfshop

Surfer Arkiv

Envy er en fantastisk allround kite, og kommer nu i sin 4 sæson.
Envy er som alle andre 2013 Liquid Force produkter kendetegnet ved at alle detaljer er gennemarbejdet, og det lyser ud af dem at Liquid Force i 2013 har haft overskud til at kigge på alt der kunne forbedres, og har gjort det.
Kort om 2013 Envy; Envy er en 3 struttet, 4 linet kite, den vandstarter ekstremt let, er enormt stabil, har godt bundtræk, er let på baren, styrer præsist og hurtigt, stort vindområde, god unhooked. I forhold til sidste års Envy er der mærkbare forbedringer på vandstart, styring, power-depower og performance til freestyle.

Envy er en kite der dækker begynder/freeride/wave/freestyle – så om du skal på boardet første gang, lave dit første hop, igang med unhooked freestyle, eller vil ud i de vildeste bølger(følg feks Jakob Appel, danmarks mester i wave), Envy er din tro følgesvend, og kvaliteten er “bombproof”

2013 Envy kommer i flere nye størrelser og fås i 2013 i m2; 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10.5 // 12 // 15
På alle 2013 Liquid Force kites er det geniale maxflow system forbedret så det er lettere at afmontere frontbladder hvis der er brug for at lappe.
Den nye 2013 bar fra Liquid Force rummer også væsentlige forbedringer.
Den nye swirvel der modvirker snoede forliner er så gennemført. Liquid Force har brugt lang tid på at udvikle denne, for at sikre sig at den ikke bare udgiver sig for at løse et problem, men virkelig gør det. Keramiske lejer koster, men er blevet valgt da det sikrer at swirvelen virker ligeså godt efter flere år, som da kiten blev taget i brug.

Mere tydelig farve angivelse på baren er også et plus.
Hvis du vil vide mere om Envy eller vil prøve en demokite, er du velkommen til at kontakte Borgssurfshop.
Du kan også kigge forbi til vores store 2013 Demo den 11 maj.
Du kan finde mere information om Envy i shoppen, priser m.m.
Borgssurfshop tilbyder finansiering til køb af udstyr, se mere om mulighederne her.
Vil du gerne handle hurtigt tager vi naturligvis også din gamle kite i bytte, læs mere om mulighederne her og vi giver dig mindst kr. 2000.- for din gamle kite, uanset årgang og stand ved køb af 2013 Liquid Force kite.
Kig forbi www.borgssurfshop.dk – det bredeste udvalg.

@andersborg

Related Articles

Responses