Anholt uge 30 2014 tilmelding i fuld gang.

Så er tilmeldingen til årets nummer et kitetræf i fuld gang. De første 10 er allerede tilmeldt så nu venter vi bare på dig! Som noget nyt har vi i år fået fjernet det forhadte fragtgebyr på færgen, så du nu bare skal have en billet til dig og din cykkelvogn, solstol, eller anhænger for at komme med færgen.
Tilmelding kommer igen i2014 til at foregå via SMS. TIlmeldingsgebyret, der igen i år bliver280 kr. skal dog indbetales til vores bankkonto.

Tilmeld dig nu:
Du tilmelder dig ved at sende en SMS med teksten Anholt efterfulgt af dit navn til 1231. Herefter skal tilmeldingsgebyret indbetales til vores konto i DiBa Bank Reg nr. 6060 konto nr. 5674534. Når vi har registreret din indbetaling aktivere vi dit nummer og du er klar til at deltage.

Tilmeldingsgebyret giver:
1- Adgang til gratis fælles campingpas
2- Ret til at ligge i surferområdet på campingpladsen
3- Deltagelse i lodtrækning om en gratis uge på Anholt Camping
4 – Deltagelse i mega grill festen med velkomsdrink til du går i selvsving
5 – Deltagelse i surfkonkurrencer
6 – Mulighed for at vinde super fede sponsorpræmier fra vores mange sponsorer
7 – Mulighed til at bruge vores SUP boards
7 – Mulighed for at deltage i Casablanca Night Surf
8 – Adgang til specielle surfer tilbud bl.a. på Casablanca
9 – Et armbånd (festival stil) der viser du er super cool og deltager i årets nummer 1 surfevent
10 – Daglige opdateringer på SMSså du ved hvad der sker, hvor og hvornår
11 – Surfgear med færgen uden ekstrabetaling

Check in og armbånd
Alle der deltager skal have et armbånd, der udleveres når du tjekker ind. Armbåndene har 3 farver der signalere følgende:

1 -Jeg er kiter (A armbånd)
2 – Jeg er pårørende (B armbånd) se nedenfor

Folk uden armbånd, vil ikke få lov at deltage i vores aktiviteter og vil ikke få lov at ligge i surferområdet på campingpladsen.

Betaling for brug af campingpladsen
Oven i tilmeldingsgebyret skal der betales 58 kr. pr. dag hvis du vælger at bo på campingpladsen. Betaling for campingpladsen foregår i campingkiosken.

SMSinformation
Al information om stævnet vil foregå via SMS så er du ikke tilmeldt vil du ikke vide hvornår der er konkurrence, hvornår der er gril fest, hvor vi mødes i byen, hvordan man vinder et bølgeboard, hvordan man vinder alt muligt andet, hvordan vejret er og hvornår der er petanque turnering.

Gratis tilmelding af pårørende
Da dine børn, din kæreste, din veninde og din fætter der ikke kiter men gerne vil være med også skal have mulighed for at følge med i hvad der sker, kan man i år tilmelde pårørende. Det foregår ved at du tager dine pårørende med ned i campingkiosken. Her kan tilmeldte som har fået et normalt A armbånd tilmelde sine pårørende, der får et lyserødt armbånd. Forat få armbåndet skal vi have navn og telefonnummer samt navn og telefonnummer på den man er pårørende til. Herefter vil de være tilmeldt og kunne deltage i aktiviteterne på lige fod med alle os andre, ligesom de vil få SMS’er hver gang der sker noget. Du skal selv have et A armbånd for at kunne tilmelde dine pårørende. Det koster ikke noget at tilmelde pårørende da de må antages at lide rigeligt på grund af din interesse for kitesporten.
Læs mere:
www.anholtuge30.dk
www.facebook.com/anholtuge30

Photo Credit: Peter Frank

Related Articles

Responses