SNART: Anholt uge 30

Anholtuge30.dkDer er kun få uger til årets største kitebegivenhed på Anholt i uge 30 løber af stablen.Har du ikke hørt om Anholt uge 30 bør du føle dig snydt og har du ikke prøvet at deltage i Anholt uge 30 har du virkelig noget at glæde dig til!

Anholt uge 30 siden 1999
En flok ildsjæle tilfører hvert år masser af positiv energi Danmarks største kiteevent på non-profit basis. Allerede i 1999 afholdt Danmarks kitesurf-pionærer, Boldsen, Blæsild og co. et hyggeligt event på den lille eksotiske og solbeskinnede ø midt i Kattegat og efter få år var deltager antallet på over hundrede.
I dag efter 16 år efter lever eventet i bedste velgående drevet primært af familien Grønne, familien Kirk, familien Vang O. m.fl .Og med over 200 deltagere hvert år og hele setup´et er både gearet til de unge der vil feste og surfe og til børnefamilierne som vil have familiehygge, surf og strandhygge. Det er et utrolig socialt event der foregår med centrum omkring den hyggelige Campingplads blot 10 meter fra Kattegats klare blå vand og 500m fra den hyggelige Anholt havn.
I løbet af uge 30 på Anholt arrangeres der dagligt events og konkurrencer som man frit kan deltage i, der er masser af aktiviteter både til når det blæser og hvis der ikke er vind grundet højsommer. Dog er det vigtigt at påpege at Anholt ligger i et af Danmarks mest vindsikre områder, midt ude i Kattegat med lige lang afstand til Danmark og Sverige.

Den naturskønne ø er også Danmarks mest solbeskinnede sted og de sidste mange år har vejret i uge 30 nærmest været tropisk. I 2015 var der i løbet af uge 30 ikke mindre end 5 tropedøgn med temperaturer mellem 20 og 30 grader døgnene igennem.
Det koster kun 230 kr at deltage i herligheder i uge 30 og alle midler bruges effektivt på at holde en sand surffest for folk i alle aldre. Du kan som deltager bla. forvente:
Kite konkurrencer (Grise Race, Hang Time, Freestyle, Langdistance, Best Trick, foil-stafet m.v.)
Skattejagt til de yngste
Orienteringsløb og andre små spontane konkurrencer
Skimboard konkurrence
ROM fest om onsdagen (fri bar!)
Demo med masser af lækkert grej, bla. stiller Liquid Force i år 5 sæt Hydrofoils til rådighed så der er 100% vind og surfgaranti
Lysfest hvor hele Nordstranden forvandles til et lyshav af flotte surfer kreationer, en aften der er blevet en større kulturbegivenhed på øen
Masser af god surf på Anholts hvide, flotte og lange sandstranden
Masser af badning og sol
Gratis udlån af SUP
mulighed for kitesurf kurser til begyndere såvel som øvede. I 2015 udbydesd der også hydrofoilfoil-kursus
Yoga på stranden
Fælles Grill-aften
Fester på Havnen med utrolige livebands
Masser af dejlige og glade mennesker
De smukkeste strande i Danmark
Flotte sponsorpræmier
En helt unik god og positiv stemning der gør at folk vender tilbage år efter år også når de har stiftet familier
og meget meget mere…
Meld dig til i dag på anholtuge30.dk eller via facebookhttps://www.facebook.com/anholtuge30

På det helt personlige plan har jeg svært ved at udtrykke HVOR meget min familie og jeg holder af at komme tilbage til Anholt i uge 30 hver sommer. I år er det 4. år i træk hvor vi tager vores 3 unger med og nyder det fantastiske samvær der er omkring Anholt uge 30 på den lille skønne ø. Ingen glæder sig mere til at komme til Anholt end ungerne, de snakker om det året rundt som sommerens helt store højdepunkt og klimaks. Farmand glæder sig også rigtig meget og der er ingen ferier hvor det er nemmere at få surfet en masse selv samtidig med samvær med både familie og venner på den bilfri ø.
Jeg var selv med første gang til Anholt eventet i 2001 og kom der i en årrække, men eventet var kun blevet bedre og større og mere hyggeligt da jeg senere vendte tilbage med familien. Peter Grønne og co. formår at gøre Anholt uge 30 til en kæmpe surffestival for alle der elsker havet. Alle bør give sig selv den oplevelse at tage med til Anholt uge 30 og få noget god surf, masser af sommerhygge og en på opleveren uanset om man er til at feste til de mange livebands nede på havnen hver aften eller til at nyde Anholts helt suveræne og uspolerede flotte natur.
mvh Thomas Alsbirk

Related Articles

Responses