Anmeldelse af Brunotti Youri PRO

Anmeldelse af Brunotti Youri PRO
Jeg har nu haft fornøjelsen af at sejle på Brunotti Youri Pro igennem sommeren 2014, og må sige at jeg er meget tilfreds med boardet og tænkte at jeg ville dele min begejstring ved at lave en anmeldelse af boardet.

Jeg har tidligere sejlet, både freeride og wakestyle boards, men har aldrig haft et rigtigt freestyle board, med lav rocker og stift flex. Tidligere har jeg enten sejlet med freeride board, som har fungeret rigtigt godt i choppede forhold, men jeg har følt at jeg har manglet noget på freestyle delen. Så har jeg sejlet wakestyle board som har fungeret rigtigt godt til freestyle, men har været svært at gå højde med og jeg måtte kæmpe rigtigt meget i letvind.
Derfor gik mine tanker på, at når jeg skulle have nyt board, så måtte det gerne være godt til at gå upwind og det skulle være godt til at poppe. En mellemting mellem et wakestyle board og et freeride board.
Det ledte mine tanker over på Brunotti Youri Pro Boardet. Nu har jeg sejlet på Brunotti Youri Pro boardet i godt og vel 4 måneder og jeg må sige at jeg er meget tilfreds med mit board. Brunotti Youri Pro boardet opfylder alle mine krav til mit nye board. Det går godt upwind, grundet den lave rocker, hvilket også gør det til et hurtigt board. Derudover er det også meget stift så det er sindsygt nemt at poppe med og man kan få god højde på poppet.
Jeg har sejlet boardet i choppet vand på Sydvestpynten og helt fladt på Farø og jeg vil sige at det fungere vildt godt i begge forhold. Det spiller især når vandet er helt fladt, så kan man virkelig få 100 % ud af boardet.

Straps og pads
Med Brunotti Youri Pro boardet medfølger, Youri Pro straps og pads og det er klar de bedste straps og pads jeg har prøvet til dato. De er super nemme at justere, også griber de rigtigt godt rundt om din fod. samtidig har padden som kommer med en skum opfyldning som gør padden utrolig blød at stå i og dine landing utrolig bløde.

Fordele ved Brunotti Youri Pro boardet
Det som jeg især synes er fedt ved Brunotti Youri Pro boardet er den lave rocker som gør det super nemt at holde højde på og giver boardet massere fart. Dette kombineret med kanaler i heel- og toeside giver boardet et godt eksplosivt pop. Det er et world champion board lavet i samarbejde med og til en world champion.
Ulemper ved Brunotti Youri Pro
Der er ikke mange fingre at sætte på Brunotti Youri Pro boardet. Det eneste som kunne være bedre er at det kan være lidt stift i choppede forhold som kan tage lidt på knæene. Men her vil et mere freeride board være mere passende som f. eks Brunotti Dimension.
Opsumering
For at konkludere, så er Brunotti Youri Pro et board som henvender sig til freestyleren. Du skal enten igang med at sejle freestyle, eller også er du allerede godt i gang. Det er et kiteboard med massere fart, gode upwind egenskaber og et eksplosivt pop. Hvis du har lyst til at prøve Brunotti Youri Pro Boardet så kontakt os på [email protected] eller tag fat i os på stranden, vi sejler primært på de københavnske spots.
Læs mere
Du kan læse mere om Brunotti Youri Pro på:
http://www.boardriders.dk/home/101-brunotti-youri-zoon-pro-2014.html

{"video":"https://www.youtube.com/watch?v=5uOWQdRJW9A&list=UUqZ48SBYcxGpkcctWocVtYA","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses