Tilbud på Brunotti Kiteboards!

Guide til det rigtige Brunotti Board
Brunotti Youri Zoon Pro
Brunotti Youri Zoon Pro kiteboard er lavet i samarbejde med Youri Zoon. Brunotti Youri Zoon Pro er et freestyle board. De egner sig godt til dig som skal i gang med freestyle eller allerede er i gang. Det er 6 version af Brunotti Youri Zoon Pro Boardet dvs at det er blevet udviklet gennem 6 år og de er nu kommet frem til et ultimativ freestyle board.

Features:
Flad rocker
Det som gør Brunotti Youri Zoon Pro boardet til et rigtigt Freestyle board, er den flade rocker. Den flade rocker giver boardet fart og en fantastisk emne til at holde højde. Det flade rocker betyder at du hurtigere vil kunne plane på boardet så du vil kunne sejle boardet i lettere vind.

Stift flex
Brunotti Youri Zoon Pro har et stift flex. Det vil sige at når du skal poppe eller skære ud af vandet i dine tricks. Så vil kiteboardet holde sin kant og give et mere eksplosivt og kontrolleret pop.

Kanaler på heelside og toeside
Brunotti Youri Zoon Pro har kanaler løbende op og ned af heel- og toeside. Det er med til at give boardet bedre greb i vandet. Så du nemmere kan holde højde og skære op, når du skal lave dine tricks.

Kanaler i tipperne
Kanalerne i tipperne giver ligeledes som kanalerne i heelside og toeside. Et bedre greb i vandet og gør at boardet bedre holde højde og griber vandet bedre når du skærer op.

Størrelse
Brunotti Youri Zoon Pro Boardet kommer i 3 størrelser. En 130×39 cm som vil passe den lette sejler som vejer omkring 55-70 kg. 134×40 cm vil passe dig som vejer omkring 70-85 kg og 138×41 cm vil passe dig som vejer 85+

Pris
Før 5599.- NU 3999.-

Brunotti Dimensions
Brunotti Dimension er et all round kiteboard. som egner sig til stort set alle kitesurfere. Det kan bruges til freeride, freestyle og oldschool. Det er et board med et godt pop, fantastisk til at booste med og er en fornøjelse hver gang du skal ud og sejle.

Features:
Moderat rocker
Brunotti Dimension har en moderat rocker, som gør at boardet har et mere solidt pop. Det gør også at boardet går nemmere igennem choppet vand. Det er med til at gøre din surftur mere behagelig i lidt bølgede forhold.

Blødt flex
Brunotti Dimension har et blødt flex som gør at, boardet absorbere bølgerne og choppet bedre. Så istedet for at du kan mærke choppet hele vejen gennem kroppen vil boardet være med til at tage stødet fra bølgerne, derfor vil det føles mere flydende og behagelig at surfe i choppet vand.

Kanaler i heel- og toeside
Brunotti Dimension har kanaler løbende i både heelside og toeside af boardet. Det er med til at give boardet et bedre greb i vandet. Så det nemmere holder sin kant når du skal poppe eller holde højde.

Dobbelt konkav i tiperne
Det som gør Brunotti Dimension utroligt unikt er boardets dobbelt konkav i tipperne. Det gør at når du landet et hop eller et trick, så vil dobbelt konkaven bryde vandet og du vil få en blødere landing.

Størrelse
Brunotti Dimension kommer i 3 størrelser et 132×40 cm, 135x41cm, 138x42cm. 132×40 passer til den lette surfer på 60 kg til 75kg. 135x41cm passer til dig på 75-85kg og 138x42cm passer til dig som er 85+ kg.

Pris
Før 4899.- NU 3499 .-
Brunotti School Board
Vil du i gang med at kitesurfe, og har brug for en ekstra hjælpende hånd til at få dig på vandet og surfe, så er Brunotti School Board 2014 helt sikkert det rigtige for dig. Brunotti School Board hjælper dig med at komme i gang med din progression uden at holde dig tilbage.

Flad rocker
Brunotti School board har en flad rocker som gør at du nemt kan komme op og plane på boardet. Det gør også at du vil kunne sejle i lettere vind.

Store letvinds finner
Brunotti School board kommer med ekstra store finner som gør at du lettere kan holde højde.

Størrelse
Brunotti School board kommer i en størrelse et 148x45cm board. Det passer alle sejlere og er den perfekte board størrelse til at lære at kitesurfe eller hvis du vil bruge det til letvinds sejlads.

Pris
Før 3499 Nu 2499 ,-

Brunotti Onyx
Brunotti Onyx er et entry level – freeride board. Det fungerer perfekt til dig som skal ud og have dit første board. Det er et super board til at lære dit første hop, din første backroll eller bare lære at holde højde.

Features
Blød flex
Brunotti Onyx har en utrolig blød flex som gør at det er utrolig behagelig at sejle på i choppet forhold. Det gør det også mere stabilt at sejle på når du sejler i mere bølgede forhold.

Flad rocker
Boardet har en flad rocker som gør at du nemt vil komme op og sejle på. Du vil nemt kunne få boardet op og plane. Det betyder også at du vil kunne starte med at surfe tidligere og samtidig have lettere ved at holde højde.

Størrelse
Boardet kommer i 2 størrelser, 136x40cm og et 140x42cm. 136x40cm passer til dig på 70-85 kg og 140x42cm passer til dig på 85+ kg.

Pris
Før 3799.- Nu 2599.-
Brunotti Riptide
Brunotti Riptide er boardet til den kvindlige kitesurfer eller den lette mandlige surfer. Det er smallere end et normal kiteboard som gør at den lette sejler vil have nemmere ved at holde kant på boardet og derved kunne skære kraftigere op i dine tricks og når du skal holde højde. Boardet egner sig til alle typer sejlads. Det er et allround board som fungere godt til både freestyle og freeride.

Features
Blød flex
Brunotti Riptide har en blød flex som gør at din surftur gennem choppet og bølget vand bliver mere behagelig. Det gør også at boardet vil stå mere stabilt i vandet.

Related Articles

Responses