Anmeldelse af Liquid Force LFX board og Synergy boots

Jeg har nu haft fornøjelsen af, at afprøve mit nyindkøbte Liquid Force LFX board og LF Synergy boots i en lille håndfuld sessions.
Begge dele er købt hos Boardriders.dkder forhandler alt man har brug for til vandet fra bl.a. Liquid Force, Brunotti ogMystic.
Boardet jeg kan sammenligne med, er mit tidligere board: CrazyFly Raptor Pro LTD med Double Up bindinger (billige fra nettet et sted).

Mit førstehåndsindtryk var, at LFX boardet var lidt tungere end mit tidligere. Men dette skyldes formentlig den forstærkning der er lavet som grind base. Grind basen kan ses i bunden, hvor grafikken er lidt mere mat, at se på gennem det forstærkede lag. Ellers er finishen på boardet rigtig lækker. Der er ingen fabriksfejl at spotte, alle kanter er fint pudsede osv. Det kom med et sæt LF Fusion straps, hvilke jeg ikke har brugt og derfor ikke vil komme ind på i dette review.
Egentlig har jeg mest fokus på freestyle og har endnu ikke prøvet wakestyle på kickers, sliders osv., men det har jeg tænkt mig at forsøge lidt mere når muligheden tilbyder sig med dette board.
Jeg har haft det med på både fladt vand og i bølger i Løkken, og som man nok kunne gætte, så har det hjemmebane på det flade. Jeg skulle lige vænne mig til det i starten i bølgerne, og snuden dykkede flere gange i vandet og jeg røg i baljen. Anden dag i bølgerne blev dog bedre, og jeg kunne nu sejle som tidligere. Mit indtryk var, at jeg kunne gå fin upwind, på trods af, at der var meget kraftig strøm den dag.Det er et kæmpe plus, når man nu bevæger sig ud i den salgs med et TT-board. Der var ingen problem i at poppe ud af vandet, og landingerne var bløde. Landede nogle forsøg på flat 3 med ryggen til og kunne finde surface passe det resterende.
På det flade vand spillede det MAX! Hold nu op det var fedt at poppe ud af vandet med LFX’et… og landingerne var smooth. Jeg fik som sagt ikke slidet på noget, men har på fornemmelsen, at det også fungerer fint her. Jeg tog blot nogle beach start og stop hvor jeg slided ud og ind på det lidt grove sand. Det smuttede fint hen over sandet og sugede sig ikke så let fast, som jeg oplevede det med det gamle board. Der kom lidt ridser i heelside kanten, men det er nok ikke helt til at undgå jo.

Jeg kom fra nogle ekstrem bløde wakeboard boots og over til disse kiteboard Synergy boots og kunne mærke en kæmpe forskel! Synergy er utrolig stive i forhold til hvad jeg tidligere har prøvet og det skulle jeg vænne mig til i starten. Specielt var det svært at lave grabs som tidligere, da man var meget fastlåst. Men man lærer at tweake lidt mere i dem og med tiden fornemmer jeg, at de bløder lidt op. Det er jo en smagssag og nu giver jeg det et skud med den her model. Når det så er sagt, så er jeg kanon glad for dem. De er super lette at komme i… foden glider let ned i booten og man føler, at foden sidder der med det samme, så man kan ride ud og spænden på vandet hvis man vil det. Dog har jeg haft held med at gøre det på land de fleste gange, fordi velcroen virker ret godt. Snøren er dog lidt stram og tror den skal arbejdes lidt med, før den strammer andet end lige den øverste del. Man skal hive godt til, for at stramme ned til midten af snøren. Men når man gør det, så sidder den også og løsner ikke af sig selv. De er tilsvarende lette at komme ud af.
Plusset er jo at de ser vildt fede ud og spiller godt sammen med boardet.
Alt i alt har jeg nu et sæt der er klar til at få fuld skrald i efterårssæsonen. Jeg ser frem til at lande nogle mere poweret tricks og have 100 % styr over boardet. Forhåbentlig bliver det også til lidt slides hen over efteråret. Ellers må det en tur i kabelparken! 🙂
Her er lige en kort video af lidt fladt vand i Gjøl med loops på programmet ;)http://youtu.be/WJGbzCpByf0
{"video":"http://youtu.be/WJGbzCpByf0","width":"768","height":"432"}
Tak til Boardriders for god vejledning og service…
Peace!

Related Articles

Responses