Barra Nova – Forsinket post del 2

Jesper, Søren, Emil, Tobias, Nikolaj og undertegnede tog sammen til Brazil i efteråret. For flere af os havde det været en drøm i mange år, som endelig gik i opfyldelse.

2. Stop – Barra Nova

Tobias med Railey2Blind i lagunen.

Tur til Cascavel

Her boede vi 10 dage. Endnu en gang et stort hus men knap så luksuriøst, dog med tv inkl. 5 brasilienske DVD’er! I haven stod en håndfuld palmer så vi kunne plukke drikkekokosnødder ad libitum. Derudover kom vores udlejere jævnligt med frugt, især lime til caipirinhas. Vores lokale udlejere kunne ikke tale engelsk men de kom og holdte grill/caipirinha-aften med os alligevel. Da Jesper fik voldsom ørebetændelse tog udlejerne ham med til læge og fik styr på det, enormt hjælpsomme her også!

Grillaften

Huset lå lige bag Barracas’ne (strand restauranterne). Placeringen var perfekt, da vi for at kite på de bedste tidspunkter mht. vandstanden var nødt til at tjekke vandstanden jævnligt. I Barra Nova var vi lidt uheldige og havde et par dage uden vind… Der er altid meget strøm i lagunen pga. skiftende vandstand og i nogle perioder er der MEGET lidt vand i løbet af dagen..

Haven med låge ud til Barracasne

Barrac’en og lagunen på den anden side af havelågen.

Efter en halvanden uges tid her var vi klar til at prøve Cumbuco!

Related Articles

Responses