Board anmeldelse – Ström PRO SERIES

Nu har jeg efterhånden sejletStrömPRO SERIES 138/42 i 2,5 måneder og jeg er meget tilfreds. Derfor tænkte jeg, at det var ved at være på tide med en lille anmeldelse af boardet. For lige at komme med en smule baggrundsviden om mig, så skal det siges, at jeg har sejlet i ca. tre år og sejler en blanding imellem new school og old school. Jeg har efterhånden sejlet seks forskellige boards, så jeg har relativt godt styr på, hvad der fungerer for mig og hvad der ikke fungerer. Jeg sejler for hyggens skyld og bruger ikke den store energi på konkurrence, men prøver ikke desto mindre at holde min udvikling i gang. Ved siden af kitesurf bruger jeg en del af min tid i CCP På wakeboard. Derfor bruger jeg selvfølgelig relativt meget tid på unhooked wakeboard tricks. Jeg har forsøgt at lave anmeldelsen så objektivt som muligt, men det skal dog siges, at jeg sejler for www.SUPsurf.dk, der er leverandør afSTRÖMKiteboards.

TroelsEngholm, der sejler PRO SERIES 138/ 42 på pynten.
SE BOARDS PÅ www.SUPsurf.dk

STRÖMPRO SERIES har medium flex, hvilket gør det mere tilgivende i landingerne. Derudover giver flexen også blødere landinger, end et mere stift board ville gøre. Det har 5 cm rocker, hvilket er mere end de fleste kiteboards, dette fungerer super godt og giver mere kontrol i afsæt / landinger. Den relativt store rocker giver et fedt ride i choppede forhold, hvilket jo er de mest almindelige forhold i Danmark. Boardet går sindssyg god højde p.ga. de påsatte grønne 5 cm G10 finner samt den dybe singel konkav i bunden.
STRÖMkiteboards har noget som de fleste andre mærker ikke har, det giver mulighed for bredere stance samt 4 inserts i hver side, som giver en bedre mulighed for indstilling af stance på på boardet. Boardet har ret brede tipper og det samarbejder godt med boardets flex og rocker, da kombinationen giver et utrolig godt all around board. Dette er især attraktivt for en sejler som mig, der ikke altid lander lige sikkert, hverken blind eller wrapped. De tilgivende landinger har for mit vedkommende betydet, at jeg kan slippe af sted med at lande langt flere tricks end jeg har kunnet på andre boards. Personligt foretrækker jeg at sejle en blanding imellem old school og new school. Jeg elsker både at lave høje hop og loops, samt unhooked freestyle og der harSTRÖMkiteboards virket upåklageligt.
Er man vant til at stå på wakeboard med faste bindinger, så er det helt optimalt med det stropsystemStrömhar udviklet. Stropperne har en god og flexibel pasform, og hvis man strammer dem godt til, så er fødderne helt fixerede. Padden har et tågreb, der igen er med til at sikre, at foden ikke løber nogen vegne.
For lige at sammenfatte har boardet fungeret virkelig godt for mig, det er super fedt både til de høje hop, men også til unhooked freestyle. PRO SERIES kommer i størrelserne: 131/39 – 135/40 – 138/42.
PRO SERIES kommer i to forskellige modeller, hvor den ene er forberedt på at kunne sejles med bindinger og den anden til at sejle med stropper. Den model, der er forberedt til at sejle med bindinger er en smule stivere og har lidt mere rocker end den almindelige model.

En del af årsagen til, at boardet fungerer så godt, er atTroelsEngholm, tidligere Danmarksmester i både kitesurf og wakeboard, har været med til at udvikle dette board. Det betyder altså, at der er tale om et board, der bare leverer! Formålet med at udvikle et board brand somSTRÖM har været at skabe et unikt brand der performer både med design, kvalitet og sejl egenskaber.Troelshar selv sejlet på en prototype af boardet i over et år, og trods flittig og hård brug fremstår det stadig i god stand.
STRÖM kiteboards har også designet en START series, som henvender sig til mindre øvede, den kommer i: 133/40 – 135/41 – 140/42.

Ovenfor ses et billede af START series

START series har mindre rocker i forhold til PRO series og planer derfor tidligere, udover mindre rocker er den lavet med mere flex og smallere tipper som gør den mere tilgivende og nemmere at styre i vandet.

Her ser viTroelssmide en poweret 313 medStrömPRO SERIES 138/42 og en 10m2 Mutiny P-Serie kite

Hvis I er interesserede i at teste boardet i KBH området, så skal I henvende sig [email protected] 0045 71146349

Related Articles

Responses