CABRINHA DRIFTER 2013

Nedenfor giver jeg en kort beskrivelse af Cabrinha Drifter 2013.
Jeg vil ikke give en teknisk beskrivelse af kiten, da en sådan kan findes på Cabrinhas hjemmeside http://www.cabrinhakites.com/kite-technology-2013.html
I stedet skriver jeg om, hvorfor jeg synes Drifteren virker for mig.
Min første tur med kiten blev i bugten i Klitmøller.
Allerede da jeg skulle pumpe kiten, oplevede jeg effektiviteten ved Cabrinhas nye inflate system, som gør det overraskende let at pumpe kite.
Drifteren har et meget jævnt/smooth træk i turns. Dette gør at kiten også er super til strapless, da der ingen ryk kommer når man bevæger kiten.

Drifteren har rigtig god slackline drifting, hvilket giver mig mulighed for, at sejle bølgen uden at skulle fokusere så meget på – og det er lettere at sejle unhooked.

Med ’slackline drifting’ mener jeg, at selv om linerne er slappe fordi man sejler med vinden og mod dragen, så bliver kiten hængene i luften og drifter. Og når man skal bruge kiten igen, så reagerer kiten på inputs, selv om den har slappe liner.
Baren er jeg også rigtig glad for.
Den er let at depower og depowersystemet sider ikke i vejen. Baren har bløde ender, så risikoen for, at slå hul i sit board, hvis man rammer boardet med baren, er lille. Tilmed har baren det bedste sikkerhedssystem jeg har prøvet og som også virker når man sejler unhooked suicide.

På godt gammeldags dansk er jeg glad for, at sejle Drifter fordi den er så let og behagelig at sejle. Den river mig ikke af boardet, hvis jeg laver en fejl og den er god til at passe sig selv når jeg hellere vil fokusere på bølgen.
Jeg laver selv masser af strapless freestyle på fladt vand og det synes jeg Drifteren er fed til.
Men hvis du sejler mere fladt vand end bølger, så tjek
Kite
Her kan du finde inspiration til den kite, der passer bedst til dine behov.
Kom til wave-weekend i Thy den 6.-7. okt. Her kan du prøve Cabrinhas bølgegear.
For at se invitationen tryk på linket nedenfor og se under begivenheder.
http://www.facebook.com/CabrinhaDanmark eller find den på kitesurferen.

Ring til mig på 31 51 52 51, hvis du har nogle spørgsmål.

Go´ vind og håber vi ses på vandet.
MVH
Boris.

Related Articles

Responses