Cabrinha Drifter 2014

Nedenfor giver jeg en kort beskrivelse af Cabrinha Drifter 2014
Jeg vil ikke give en meget teknisk beskrivelse af kiten, da en sådan beskrivelse kan findes på Cabrinhas hjemmeside http://www.cabrinhakites.com/kite-technology-2014.html
Jeg skriver om, hvad jeg synes der gør Drifteren til en bølgekite, som bare virker for mig. Jeg vil også beskrive nogle af de nye features som er på den nye 2014 model.
Når jeg sejler bølger er det vigtigt for mig, at jeg kan fokusere på bølgen og sejle bølgen, så vidt muligt, uden at blive forstyret af kiten. Drifteren er perfekt til denne form for sejlads, da den er super simpel. Drifteren laver ingen ryk eller flyver mærkeligt i vindvinduet. Derimod har den et meget jævnt/smooth træk i turns. Dette gør at kiten også er super til strapless, da der ingen ryk kommer når man bevæger kiten.
En anden ting som for mig gør drifteren til en super bølgekite, er dens ‘slackline drifting’, hvilket giver mig mulighed for, at sejle bølgen uden at skulle fokusere så meget på kiten- og det er lettere at sejle unhooked.

Med ‘slackline drifting’ mener jeg, at selv om linerne er slappe fordi man sejler med vinden og mod dragen, så bliver kiten hængene i luften og drifter. Når man skal bruge kiten igen, så reagerer kiten på inputs, på trods af de slappe liner.Som det ses på billedet hænger linerne fuldstændig slapt, men kiten følger mig, hvilket gør at jeg kan fokusere på bølgen.

Baren

2014 modellen har lidt mindre barpres, er hurtigere og lidt mere reaktiv på grund af det nye frontline set up, som kører helt ned til depowersystemet.2014 modellen har 2 wing tip connection, hvilket giver flere muligheder for at trimme sit setup. Setting A giver et mindre barpres og setting B giver en mere direkte styring.

Den nye Cabrinhabar kommer i én størrelse, med mulighed for at du selv kan justere bredden på baren alt efter dine præferencer. Hvis du fx vil have en langsom kite til unhook wakestyle eller sejle unhook i bølger, kan du korte kitenbaren ned til 48 cm. Du kan også gøre baren hurtig ved, at sætte bredden til 55 cm. Det er superlet at justere baren, så du kan gøre det på vandet mens du sejler.
Hvis du sejler mere fladt vand end bølger, så tjek følgende links:
Kite
http://www.facebook.com/CabrinhaDanmark eller find den på kitesurferen.
Ring til mig på 31 51 52 51, hvis du har nogle spørgsmål.
Go´ vind og håber vi ses på vandet.
Mvh,

Boris.

Related Articles

Responses