Cabrinha Kite Race i Hvide Sande

Vejrudsigten var lovende lørdag d. 8 juni da 2. etape af årets CKR skulle stå i Hvide Sande, og Westwind Nord havde sørget for flotte rammer, til de fremmødte deltagere. Til de af Jer der ikke har besøgt Westwind Nord, kan den kort beskrives, som en af de mest autentiske surfbutikker man finder i DK, og man bliver mødt med varme smil når man finder Ben og Jens bag disken i shoppen. Stedet giver en varm følelse af ferie stemning. WE LIKE!
Generelt emmer området af surf, fjorden, kabelparken og Sydmolen, giver det perfekte Kinder æg, Hvide Sande har alt!

Folk var i højt humør, og da stoppet i Holbæk godt en måned forinden blev aflyst grundet en sløj vejudsigt, var der nu lagt op til race.
For første gang i CKR’s historie var feltet større i directional klassen end Twitip, og vi vil gerne sige stor tak til de mange sjællændere der havde taget turen til Vestkysten. En flok deltagere mødte allerede op aftenen før for at få testet fjordens forhold.

CKR’s mission i år er ”mere tid på vandet”, og vi har derfor udvidet med en ekstra bane så vi nu kan afholde begge klasser samtidig.

Der blev sejlet 4 heats på begge baner. I directional feltet var konkurrencen fordelt over hele feltet, og der var mange indbyrdes kampe om at få rundet det næste mærke, eller få krydset målstregen først. Som nævnt mange gange er CKR et fun race, og henvender sig bredt. Der er kommet mange nye ansigter til i directional klassen og det har gjort deres sejladser spændende at følge. Vi vil gerne fremhæve dette stops 4. plads, Peter Holt. Peter deltog første gang i CKR i Århus for præcis et år siden, på et board han havde købt dagen for inden. Det er flot!

Deltagerantallet i TwinTip var noget lavt i år til stoppet i Hvide Sande, men de 8 deltagere der var med, fik sejlet hele dagen, og her var der også god konkurrence feltet over.
I hver heat skulle man banen rundt to gange før man var i mål. Vinderen i TT-klassen Lasse Guldager, deltog også i Lynæs sidste år, men udgik da han ikke gad/kunne ”gå højde”… I lørdags stod han på toppen af podiet, og folk har hørt ham sige, ”det var mega skægt at ligge og sejle om kap”, hvem ved, måske ser vi ham i directional klassen til næste år.. J
TwinTip klassens 3. og 4. plads gik til Oliver Hansen og David Johansen begge på 12år!! Hos CKR teamet er vi glade for dette, for det er et godt bevis på at alle kan være med . Flot gået drenge!

Dagens hovedlodtrækningspræmie, en NP Rise dragt, gik til Egon Lisbjerg. Stort tillykke.

Alt i alt en rigtig god dag i Hvide Sande, og hvem ved, måske vender CKR tilbage til den vestjyske perle til næste år.

Her ses placeringen fra de to klasser
Directional:
1. Bjørn Rune
2. James Johnsen
3. Morten Hansen
4. Peter Holt
5. Morten Lander
6. Niels Haugaard
7. Martin Jensen
8. Mikkel Krogh
9. Ole Lindberg
10. Michael Maus
11. Roy
12. Tobias Scheick
13. Mads Johansen

Twin Tip:
1. Lasse Guldager
2. Egon Lisberg
3. Oliver Hansen
4. David Johansen
5. Hans Lindborg
6. Marc Bostrøm
7. Sune Birk
8. Anders Lauersen

Næste stop i årets CKR tour er d. 17. august, hvor Surfcenter Lynæs åbner for deres sædvanlige flotte og hyggelige rammer! Tilmeld dig her:http://dk.neilpryde.com/forms/ckrace/

Du kan følge CKR, og se flere billeder på www.facebook.com/cabrinhakiterace

Tak til Marc og Victor for videoen!
{"video":"https://vimeo.com/68532133","width":"768","height":"432"}

Related Articles

Responses