KITEWEEQ – Kitesurfing camp kun for kvinder!

Surfer Arkiv

Elsker du kitesurfing og ønsker du at nyde friheden på vandet med andre kvinder? – Så er Kite WeeQ lige noget for dig! Campen henvender sig både til begyndere og øvede, der ønsker en sjov og aktivitetsfyldt weekend med fokus på kitesurfing i selskab med andre vandglade tøser!

GirlPower på vandet!
Instruktør Emely sammen med to glade Kvinder der har sejlet for første gang!
Morgenyoga med internationalt uddannet yoga instruktør og kitesurfer, Emely.
Lynæs Surfcenter præsenterer i samarbejde med Therese Taabbel & Emely Freja KITE WEEQ – Girls only
Fællesspisning – ALLE måltider er inkluderet! Den står på sund og nærende mad! Mums!
I løbet af weekenden vil du blive mødt af professionelle og dygtige kvindelige instruktører, der er med til at sætte rammerne til en fantastisk weekend i surfingens tegn.På campen vil du skabe relationer med andre kite interesserede kvinder, og du vil få mulighed for at få tips og tricks fra Danmarks bedste kvindelige kitesurfere. Kort sagt, er fællesskabet omrking kitesurfing for kvinder i fokus, og du er inviteret! Vi afholder campen i Lynæs da forholdene for kitesurfing er ideelle, samt at faciliteterne rundt om, ikke bliver meget bedre.
Intet som danske sommer aftenen efter en god dag på vandet!
Sauna hygge med udsigt over havet

Atleterne bag:
Emely Freja
Emely har i løbet af de sidste 5 år jagtet vinden kloden rundt for at finde de bedste forhold til både freestyle og bølger. Hendes passion er vand og hun elsker at formidle både kitesurfing og yoga videre til andre.
Emely ånder og lever for kite og yoga livsstilen
Emely træner hver vinter i udlandet. Her nyder hun livet i Syd Afrika.

Therese Taabbel
Therese er en af Danmarks sejeste og bedste, kvindelige kitesurfere. Therese ligger netop nummer 7 på verdensranglisten i freestyle. Hun står altid for god stemning og smil på vandet. Der ud over er hun netop blevet signet som Red Bull atlet!

Skal du med?
I år har vi intet mindre end fire weekender hvor Kite WeeQ vil blive afholdt i Lynæs!
18.-19. maj
15.-16. juni
17.-18. august
21.-22. september

Tilmeld dig den fedeste camp.
Alle er velkommen på Kite WeeQ! Du kan deltage på flere måder alt efter om du er øvet og har udstyr, eller ny og har brug for undervisning.
Weekenden koster blot: 995,- og indeholder:Tips, tricks og oplæg,ALLE måltider,No wind aktiviteter,Yoga,Wellness,Teltplads. Og vigtigst, det absolut fedeste netværk for kvindelige kitesurfere!

Hvis du er helt begynder vil det også være muligt, at tilkøbe en undervisningspakke med vindgaranti til en pris på blot 1595,-. Denne pakke indeholder begynderundervisning efter dansk sejlunion standard, alt udstyr inkluderet. Det er garanteret 6 timer praktisk og 3 timers teoretisk kite undervisning.

Link til Facebook begivenhed.
Der trænes med trainer kite på land inden man kommer videre på vandet!
Massere af nye venskaber og relationer bliver skabt <3
SUP Polo er noget af det sjoveste jeg har prøvet!

Vi glæder os til at se jer!
Lynæs Surfcenter, @therese & @emely

Related Articles

Responses