Junior Camp vol 8.

Junior Camp vol 8. 30 juni – 4. juli i Lynæs
Kong Vinter må snart pakke snelandskabet væk og give os noget forår. Den årlige Junior Camp for unge Kitesurfere nærmere sig nemlig.
Den årlige Junior Camp for unge Kitesurfere er lige om hjørnet. Campen byder traditionen tro på 5 dages camp i sommerferien med fokus på kitesurfing, venskaber og en masse skæg og ballade.Junior Camp er den oplagte mulighed for at lære andre junior kitesurfere (10-20 år) at kende, få nye venner og samtidig lære et par nye tricks.

20-25 unge deltager hvert år på camp’en, der fokuserer på værdifulde venskaber og glæden ved kitesurfing. Der er plads til alle – uanset om man er begynder eller har kitesurfet i mange år – der er garanti for en rigtig lærerig uge. Udover kitesurfing er vores hovedfokus på campen at skabe et stærkt netværk mellem deltagerne, som der kan bygges videre på når campen slutter. Planen for campen er, at have det så sjovt som muligt og kitesurfe så meget som muligt. Der er plads til alle på campen uanset om man lige er begyndt at kitesurfe eller om man er den nye super star, alle får med garanti en rigtig lærerig uge.

Praktisk:
Der er fuld kost og logi på campen. Surfklubben og Spar-købmandens baghave er campens base. Vi bor, sove og spise lige ned til stranden, hvor der også findes volleybane, en stor græsplæne til opregning af udstyr og ideelle forhold til kitesurfing.
Hvor, hvornår og hvordan?
Dato: Fra søndag d. 30 Juni til torsdag d. 4 Juli. Det er den første uge i skolernes sommerferie. Vi mødes i Lynæs søndag d.30/6 kl.10 og slutter campen af torsdag d. 4/7 kl. 14.
Sted: Årets setup bliver igen i år i Lynæs. Der er fuld kost og logi på campen. Vi har igen i år fået mulighed for at anvende surfklubben og Spar købmands baghave som base. Det giver mulighed for at sove, bo og spise lige ned til stranden. Der er volleybane, trampolin og en stor græsplæne til opregning af udstyr.

Tilmelding og yderligere information: [email protected] eller på 25 32 06 93 eller 42 73 77 57
I tilfælde af dage uden vind låner vi en speedbåd, springer i fra havnen og afholder hæsblæsende volleyball turneringer 🙂 Heldigvis var der folk på vandet hver dag til sidste års camp og vi har lavet en aftale med vejrguden om at det sker igen i år 🙂
Vi glæder os til at se jer
Lars Nelson og Morten Lübbert

Related Articles

Responses