Surfweekend på Langeland 21-22 april – 295 kr.

Surfer Arkiv

D.21-22 april bliver der for sjette gang lagt op til en fantastisk weekend med surf og hygge i det sydfynske, vi har også denne gang Lohals på Langeland som udgangspunkt.

Følg med på vores Facebook event her:https://www.facebook.com/events/155092595170633/ Vi indlogerer os på Lohals Camping, hvor vi kommer til at bo i et stort hus med plads til 50. Bliver vi flere end det, bliver vi fordelt i hytter eller campingvogne. (husk selv sengetøj eller sovepose) Der er aftensmad Lørdag aften på deres egen nye restaurant, hvor vi skal have farsbrød med feta og peberfrugt, serveret med hvide kartofler, sauce og grøn salat. Vi slutter lørdag aften af på Den gyldne hund Setup Vi sejler om muligt, i området omkring Lohals. Hvis vinden er svag der, kan Lehnskov eller andet spot i området tages i brug. Hvor vi mødes lørdag morgen bliver fredag eftermiddag meldt ud på Facebook eventen.

BigAir Der vil i år igen blive afholdt Cabrinha BIG AIR event i forbindelse med surfweekenden. Vi afprøvede konkurrenceformen på kitetouren sidste år hvor det var en stor succes. Hvis man gerne vil være med, men ikke selv har en Woo, er der mulighed for at låne en. Skriv til Jesper, og hør om du kan bestille en på følgende mail [email protected] Demo Borgssurfshop sørger for massere af demoudstyr, f.eks. fra LiquidForce, Core og Cabrinha

Trickseminar Ønsker du at få pudset dine freestyle tricks af afholdes et micro trick seminar. Hvad vi gør afhænger af forholdene på dagen. Tilmelding til weekenden gøres på følgende måde Send en mail til [email protected], mailen skal indeholde følgende.

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Mobil tel. nr.
  • Ønsker til indkvatering
  • Særlige ønsker til mad, eks. vegatar eller lign

Betaltingsform – Mobilpay eller bankoverførelse. reg. 2370 konto 0756639056 Mobliepay 22788033 pris 299 kr.
Vi har et max på 80 deltagere, og tilmeldingen lukker ellers mandag d. 16 april.

@salomon

Related Articles

Responses