Cape Town/Garden Route – Last part

Bedre sent end aldrig, her kommer min sidste blog fra turen til Cape town. Har valgt at ligge billederne ind på min facebookside “LazzyTravel” så man kan se dem i bedre kvalitet.
Den sidste del af turen havde vi bladende forhold mange dage med freestyle i Langebaan, Witsand og Table veiw, og nogle super bølge forhold i Karmas og Haakgat. Marts måned byder ofte på lidt mindre vind, som gør det nemmere at træne freestyle, da man kan sejle med de store kites.
Vi tog også den store tur langs Garden Route (på sydkysten) Helt klart en tur jeg vil anbefale! Smuk natur, gode oplevelser og god surf- Vi fik desværre ikke så meget surf, da vinden ikke var med os. Det blev dog til at par dage i Strusbay og Plettenbergbay med vind til 11 m2. Til gengæld fik vi set en masse andre sider af Afrika, som jeg ikke kunne være foruden! Alt i alt en mega fed tur!
Se billeder fra turen her: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.467497246664451.1073741825.195731273841051&type=3
Har lavet en lille beskrivelse af mit setup, som er Cabrinha Chaos 7,9,11 og Xcaliber 133X40
Ses på vandet!

Cabrinha Xcaliber
Board str. 133*40
Det Første indtryk jeg fik af boardet, var at det havde et godt greb i vandet. Det var nemt at gå højde med, og havde et rigtig godt pop. Boardet har channels, som gør landingerne smooth og mere behagelige for knæene. Man kan både bruge fastebindinger og fodstropper på boardet. Jeg har primært brugt de cabrinhafodstropper som følger med boardet. Det er de bedste fodstropper jeg har haft indtil nu. De sidder rigtig godt på foden, og man har ikke følelsen af, at foden ryger ud, eller stropperne går op. jeg synes boardet er et super godt freestyle board, som virker i alle forhold. Jeg har selv været rigtig glad for at have det med i Cape Town, som byder på alt fra flatvand til chop/bølger.
Cabrinha Chaos
-Str. 7,9,11
Chaos er den nye freestyle kite fra Cabrinha. Det er en C-kite med bridle set up på frontlinerne, som gør kiten mere stabil, og mulighed for mere depower. Kiten henvender sig til freestyler/freerider. Jeg har primært brugt dem til freestyle, men også lidt i bølger. Jeg synes Chaos funger godt til freestyle. Den starter tidligt, flyver meget stabilt og kontrolleret i luften. Den har et jævnt træk når man er unhoocked, så man føler ikke at man får flået armene af. Jeg synes det er nemt at få slack på linerne, som gør det nemmere at lave div. handlepass’.
Cabrinhas 2013 bar som følger med har nogle stærke liner, med et rigtig godt depower system. Jeg syntes i starten at stopperball’en sad lidt langt væk, så jeg rykkede fjederen under depowersystemet ned. Det gjorde at både stopperball og depowersystem kom tættere på, som gjorde det nemmere at spinde baren ud, når linerne var snoet. Der er et rigtig godt sikkerhedssystem i baren.
Alt i alt synes jeg det er en rigtig god freestyle kite, som henvender sig til et bredt publikum fra letøvede til professionelle. Kiten er af god kvalitet, og lavet af nogle stærke materialer. Jeg har selv brugt mine kites flittigt i 3 måneder i Cape Town, og de føles stadig som nye. Jeg synes Chaos kiten og x-caliber boardet harmoner rigtig godt sammen. Cabrinha har virkelig formådet at lave et rigtig godt set up.

Related Articles

Responses